T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Fašničke sportske discipline

Pronađi svoju fašničku sportsku aktivnost!

Fašničke sportske discipline

U zdravom tijelu je zdrav duh, a za to se brine i fašnička Srakovlada organiziranjem raznovrsnih ozbiljnih i manje ozbiljnih sportskih aktivnosti.

Srakotrk, orijentacijska utrka kroz centar Slobodne fašničke republike. Uključuje dobru zabavu uz poticanje sportskog duha kod djece, ali i njihovih roditelja. Naravno, sve u duhu fair playa i uz prigodne medalje.

Ove godine Srakotrk se trči u nedjelju, 11. veljače 2024., sa startom u 11 sati s Trga Matice hrvatske. Prijave slati isključivo na e-mail: franjo.budi@zg.t-com.hr do srijede, 7. veljače 2024. do 20:00 sati.

 

Fašnička utrka roditelja održava se petu godinu za redom. Dok klinci nastupaju na fašničkoj pozornici, roditelji ove godine trče utrku nazvanu "Tata - mata, mamut i lopata". 

 

Fašničko kolo Samoborske zimske trail lige održava se od 2016. godine, kada trkači pod maskama trče samoborskim bregima. Ove godine to je ujedno i završno kolo lige, a start je 10. veljače na Poljanicama u 9:30 sati. Organizator Samoborske zimske trail lige je Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor.

 

Fašnička liga prvaka, 5. po redu, je malonogometni turnir mjesnih odbora i gradskih četvrti. Pozivamo sve zainteresirane gradske četvrti i mjesne odbore da se prijave na malonogometni turnir - Fašničku ligu prvaka!

Kada: subota i nedjelja, 10. i 11.2.2024.
Gdi: SK STARS
Kak se igra: 5+1
Kolko dugo: 2 x 12 minuta
Kotizacija: 50 EUR
nagrade: ima ih: prijelazni pehar Fašničke lige prvaka i prehrambeni poklon bonovi

Prijave za sudjelovanje moguće su do 7.2. do ponoći na info@skstars.com.