Grad Samobor

Fašničke sportske discipline

Metloboj, krafling, miniGOLFiranje, Srakotrk... pronađi svoju fašničku sportsku aktivnost!

Fašničke sportske discipline

U zdravom tijelu je zdrav duh, a za to se brine i fašnička Srakovlada organiziranjem raznovrsnih ozbiljnih i manje ozbiljnih sportskih aktivnosti.

Srakotrk, orijentacijska utrka kroz centar Slobodne fašničke republike. Uključuje dobru zabavu uz poticanje sportskog duha kod djece, ali i njihovih roditelja. Naravno, sve u duhu fair playa i uz prigodne medalje. Prijave se primaju do 7. veljače ili do popunjenja liste, isključivo na e-mail franjo.budi@zg.t-com.hr. Srakotrk će biti održan druge fašničke subote, 10. veljače.

Metloboj i Krafling, sportske su discipline na ledu, koje organiziramo u suradnji sa Športićima. Metloboj, hokej s metlama, namijenjen je osnovnoškolcima te uključuje 4 igrača i golmana, dok je krafling, prilika za boćanje na ledu (bez klizaljki), za srednjoškolce i odrasle, a uključuje 3 igrača. Za ove ledene fašničke discipline možete se prijaviti na e-mail: info@sportici.hr ili na klizalištu na dan održavanja navedenih sportskih aktivnosti. Druženje na klizalištu i najam klizaljki poklanja ti princeza Sraka.

Novost među fašničkim sportski, disciplinama je miniGOLFiranje koje će se održavati subotom i nedjelom, 3., 4. i 11. veljače, od 11 do 14 sati na rivijeri uz fontanu, na Trgu Srakinih mališana. Odigraj partiju minigolfa na veselom, ali neobičnom poligonu. Palica i loptica te čekaju.