T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Izložbe

Amaterski foto natječaj

naslovna fotografija: Noa Jakob Košutić Povodom proslave Dana grada Samobora, pozivamo sve mlade kreativce da se uključe u Bunkerov amaterski foto natječaj "Samobor u očima mladih" koji traje od 21. rujna do 10. listopada.

Amaterski foto natječaj

Povodom proslave Dana grada Samobora, pozivamo sve mlade kreativce da se uključe u Bunkerov amaterski foto natječaj "Samobor u očima mladih" koji traje od 21. rujna do 10. listopada.

Želimo vidjeti Samobor onako kako ga vi doživljavate - mjesta na koja volite izlaziti, parkove u kojima se družite s prijateljima, detalje koje su vam zanimljivi, osobe koje povezujete s gradom i sve ono što vam u Samoboru budi emocije.

Max. 5 fotografija, koje mogu biti snimljene i mobitelom, pošaljite na e-mail: dbrunovic@samobor.hr. Najzanimljiviji radovi bit će izloženi u Art Room-u Bunkera, a otvorenje izložbe je 13.10. u 19.00 sati.

Ponovno biramo i pobjedničku fotografiju kombinacijom mišljenja stručnog žirija i glasovanja na društvenim mrežama, a pobjednik/ca osvaja prigodne nagrade.

Veselimo se vašim fotografijama!

Objavljeno: 28.09.2023.