T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Autobusni kolodvor

ponedjeljak - petak 7:00 - 15:00

Autobusni kolodvor smješten je uz Ulicu grada Wirgesa, glavnu prometnicu kroz grad Samobor kojom se dolazi iz smjera Zagreba s jedne strane i Bregane, odnosno Slovenije s druge strane. U njegovoj neposrednoj blizini nalaze se Srednjoškolski centar Samobor, Sportska dvorana Samobor, trgovački centri Konzum i Lidl te Dom zdravlja Samobor. Uz zgradu kolodvora izgrađeni su i rotor, dvije ulice, park, otvoreno parkiralište, podzemna garaža te stajališta za taxi.

Otvoren: 15.7.2011.
Ukupna površina: 6976,01 m2
Broj perona: 20
Podzemna garaža: 115 mjesta za osobna vozila, 8 za vozila osoba s invaliditetom

 

ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA

Putem javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora na autobusnom kolodvoru u Samoboru, koji je otvoren do daljnjega, odnosno do odabira najpovoljnijeg ponuditelja po istim uvjetima iz natječaja objavljenog 27.09.2011. (natječaj možete pogledati ovdje), dajemo u zakup sljedeće poslovne prostore: poslovni prostor A6 i A7.

Svaki poslovni prostor opremljen je samostalnim klimatizacijskim uređajem za grijanje i hlađenje, sanitarnim čvorom i skladišnim prostorom. U prostore se ulazi iz središnjeg dijela objekta po uzoru na moderne trgovačke centre.

Iskoristite priliku i postanite jedan od zakupaca poslovnih prostora na autobusnom kolodvoru u Samoboru, najfrekventnijem mjestu u gradu. Uvid u lokaciju poslovnih prostora, kao i sve druge informacije, zainteresirani ponuditelji mogu zatražiti od osoba za kontakt radnim danom od 7 do 15 sati.