T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
26.05. 2022.

Posebna regulacija prometa

Zbog održavanja 59. Noćne utrke grada Samobora u petak, 27. svibnja u našem će gradu na snazi biti posebna regulacija prometa pa će, od 19 sati do 21 sat i 30 minuta, za sav promet biti zatvoren Trg kralja Tomislava i ulice kojima će se utrka trčati: Perkovčeva - od Trga do raskrižja s Mirnovečkom Ulica Svete Ane - od Jurjevske do Trga Svetonedeljska - od raskrižja s Perkovčevom do raskrižja s Mirnovečkom Dalmatinska i Božidara Adžije - od raskrižja s Perkovčevom do raskrižja sa Žumberačkom Ulica Josipa Vanjeka - od raskrižja s Perkovčevom do raskrižja s Ulicom Bogumila Tonija Zagrebačka - od raskrižja s Perkovčevom do raskrižja sa Žumberačkom Ulica Ferka Ivanščaka Mlinska - od raskrižja s Perkovčevom do raskrižja s ulicom Ferka Ivanščaka i Josipa Komparea Kleščićeva, Livadićeva i Šmidhenova - od Trga do raskrižja s Obrtničkom. U vrijeme održavanja utrke Obrtnička ulica i Ulica Ljudevita Šmidhena bit će dvosmjerne uz regulaciju svjetlosnim uređajima.

24.05. 2022.

Oglas za posao

Traži se VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA SOCIJALNU SKRB I ZDRAVSTVO U UPRAVNOM ODJELU ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutnog službenika. Detalje potražite na dnu članka.

Opširnije
11.04. 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora zapošljavanju i samozapošljavanju u privatnom sektoru na području Samobora

Potpore se dodjeljuju za zapošljavanje osoba s prebivalištem na području grada Samobora, na neodređeno ili određeno vrijeme.

Opširnije
28.03. 2022.

100 milijuna kuna za obnovljive izvore energije

Iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost izvijestili su da će 30. ožujka objaviti 100 milijuna kuna vrijedan Javni poziv kojim će se pravnim osobama sufinancirati sustavi za korištenje obnovljivih izvora energije.

Opširnije
23.02. 2022.

Izvješće o javnoj raspravi o Prijedlogu II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora

Grad Samobor objavljuje Izvješće o javnoj raspravi o Prijedlogu II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora. Sukladno odredbi članka 102. stavak 2. Zakona o prostornom uređenju („Narodne novine“ broj 153/13., 65/17., 114/18., 39/19. i 98/19.) objavljuje se Izvješće o javnoj raspravi o Prijedlogu II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora. Javni uvid u prijedlog Plana trajao je od 27. siječnja do 11. veljače 2022. godine.

Opširnije
10.01. 2022.

Obavijest o provođenju postupka sastavljanja zemljišnoknjižnih uložaka za k.o. Domaslovec – zona II

Obavijest o provođenju postupka sastavljanja zemljišnoknjižnih uložaka za k.o. Domaslovec – zona II

Opširnije
02.02. 2021.

Vježba evakuacije i spašavanja u Komunalcu

Obavještavamo građane da će se u petak, 5. veljače u 9 sati u prostorijama t.d. Komunalac d.o.o., Ulica 151. samoborske brigade HV 2, održati vježba evakuacije i spašavanja. Mole se građani, koji se u tom vremenu zateknu u prostorijama Komunalca, za suradnju u provođenju vježbe.

17.09. 2020.

Prometna regulacija

Radi skidanja postojećeg asfaltnog zastora na potezu od centra Galgova do groblja u Svetom Martinu, promet se odvija uz naizmjenično propuštanje vozila. Očekivano trajanje radova je dva dana, a promet bi se trebao stabilizirati u petak 18. rujna. Radove izvodi td Hvar d.o.o.

15.09. 2020.

Izjava o pristupačnosti

Pristupačnost mrežnih stranica

Opširnije