T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
16.09. 2022.

Obavijest vozačima!

Zbog loših vremenskih uvjeta i velike količine kiše koja je pala te se očekuje i u narednom periodu, molimo vozače da u zoni radova na izgradnji vodovoda u Zagrebačkoj ulici, Hrastinskoj ulici te Ulici kralja Petra Krešimira IV poštuju posebnu regulaciju prometa i navedeno ograničenje brzine. Nadležne gradske službe su na terenu i saniraju oštećene prekope.

13.09. 2022.

Obavijest o prometnoj regulaciji

Zbog radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda zatvarat će se promet na Ulici kralja Petra Krešimira IV., od raskrižja s Čirilometodskom ulicom do raskrižja s Hrastinskom ulicom, od 14. rujna do 31. listopada 2022. godine, u vremenu od 7 do 17 sati. Obilazni pravac za osobna vozila bit će preko Ulice Eugena Kumičića i Kolodvorske ulice. Autobusi na liniji 156 Samobor – Strmec - Črnomerec za vrijeme trajanja radova prometovat će obilazno, ali će sve stanice biti u primjeni i neće biti potrebe za izmjenom. Dakle, autobus na navedenoj liniji će se okretati na raskrižju kružnog toka na DC231 kod benzinske postaje Tifon. Iz smjera Domaslovca prometovat će trasom – Hrastinska – Zagrebačka - Grada Wirgesa (okreće se kod Tifona) – AK Samobor, a sve kako bi djeca putnici sigurno stigli do Osnovne škole Bogumila Tonija.

07.09. 2022.

Zabrana prometa

Zbog koncerta „Oxygene u Samoboru“, kojeg će na Trgu kralja Tomislava 7. rujna, izvesti Ansambl Sudar Percussion, za sav će promet od 20 do 22 sata biti zatvoren Trg kralja Tomislava, od raskrižja sa Šmidhenovom do raskrižja s Perkovčevom ulicom, Perkovčeva ulica, od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava te Ulica Svete Ane od Trga kralja Tomislava do Ulice F. Liszta. Vozače molimo za razumijevanje.

06.09. 2022.

Obavijest putnicima

Zbog radova na ugradnji hidranata i komora na vodoopskrbnom sustavu Slani Dol, bit će uvedena privremena linija prometovanja javnog prijevoza. Linija Samobor – Slani Dol prometovat će na način da se posljednja stanica na okretištu kod Eko centra Slani Dol privremeno ne koristi, već će se za okretište busa i polazište koristiti prva iduća stanica.Vrijeme trajanja privremene linije prometovanja Samobor – Slani Dol bit će na snazi od 07. rujna do 21. rujna 2022. godine.

03.09. 2022.

Tretiranje komaraca

Iz Komunalca najavljuju četvrti adulticidni i deseti larvicidni tretman suzbijanja komaraca na području grada Samobora. Djelatnici tvrtke Zagrebački ekološko sanitacijski higijenski servis d.o.o. iz Zagreba provest će u ponedjeljak 5. rujna i u utorak 6. rujna 2022. godine 10. larvicidni tretman suzbijanja komaraca na javnim površinama u gradu Samoboru, a u utorak 6. rujna i u srijedu 7. rujna 2022. godine 4. adulticidni tretman suzbijanja letećih jedinki komaraca. Larvicidnim tretmanom suzbijaju se mlade jedinke komaraca, a postupak se provodi postavljanjem tableta ili granula u stajaće vode, močvarice, drenažne i odvodne kanale, poplavne livade i na druga mjesta gdje je evidentirano trajno ili potencijalno žarište. Larvicidni tretman nije štetan za ljude, biljke i životinje. Adulticidno suzbijanje komaraca provodit će se sa zemlje, primjenom uređaja za hladno ULV zamagljivanje s vozila u pokretu te atomizerima koje nose djelatnici na površine koje nisu dostupne kretanju vozila. Upozoravamo pčelare da na vrijeme zaštite košnice s pčelama, a građane da se u razdoblju provođenja adulticidnog tretmana ne zadržavaju na otvorenom!

02.09. 2022.

Nova obavijest!

Zbog radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda, tijekom tri dana, od ponedjeljka 5. rujna do srijede 7. rujna 2022. godine, u vremenu od 7 do 17 sati na dijelu Ulice kralja Petra Krešimira IV. prometovat će se samo jednim trakom, jednosmjerno u smjeru od Ulice Grgura Ninskog do Ulice Grada Wirgesa. Autobusi na liniji 156 Samobor- Strmec - Črnomerec za vrijeme trajanja radova prometovat će obilazno, ali će sve stanice biti u primjeni i neće biti potrebe za ranije najavljenom izmjenom. Dakle, autobus na navedenoj liniji će se okretati na raskrižju kružnog toka na DC231 kod benzinske postaje Tifon. Iz smjera Domaslovca prometovat će trasom – Hrastinska – Zagrebačka - Grada Wirgesa (okreće se kod Tifona) – AK Samobor, a sve kako bi djeca putnici sigurno stigli do Osnovne škole Bogumila Tonija.

26.07. 2022.

Zatvaranje Javnog poziva udrugama za predlaganje programa/projekata za mlade za 2022. godinu

Obavijest o zatvaranju Javnog poziva udrugama za predlaganje programa/projekata za mlade za 2022. godinu od interesa za Grad Samobor sukladno članku IV. Javnog poziva. Sredstva Javnog poziva su utrošena te se projektne prijave neće više zaprimati.

11.04. 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora zapošljavanju i samozapošljavanju u privatnom sektoru na području Samobora

Potpore se dodjeljuju za zapošljavanje osoba s prebivalištem na području grada Samobora, na neodređeno ili određeno vrijeme.

Opširnije
10.01. 2022.

Obavijest o provođenju postupka sastavljanja zemljišnoknjižnih uložaka za k.o. Domaslovec – zona II

Obavijest o provođenju postupka sastavljanja zemljišnoknjižnih uložaka za k.o. Domaslovec – zona II

Opširnije
02.02. 2021.

Vježba evakuacije i spašavanja u Komunalcu

Obavještavamo građane da će se u petak, 5. veljače u 9 sati u prostorijama t.d. Komunalac d.o.o., Ulica 151. samoborske brigade HV 2, održati vježba evakuacije i spašavanja. Mole se građani, koji se u tom vremenu zateknu u prostorijama Komunalca, za suradnju u provođenju vježbe.

17.09. 2020.

Prometna regulacija

Radi skidanja postojećeg asfaltnog zastora na potezu od centra Galgova do groblja u Svetom Martinu, promet se odvija uz naizmjenično propuštanje vozila. Očekivano trajanje radova je dva dana, a promet bi se trebao stabilizirati u petak 18. rujna. Radove izvodi td Hvar d.o.o.

15.09. 2020.

Izjava o pristupačnosti

Pristupačnost mrežnih stranica

Opširnije