T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
16.12. 2022.

Stočni sajam ponovno radi za sve životinje.

U subotu, 17.12.2022. godine ponovno se otvara stočni sajam za sve životinje. Iz Komunalca podsjećaju da je sajam bio zatvoren zbog pojave bolesti peradi-influence ptica u Gornjem Stupniku. Zbog ove pojave određena je zona nadziranja na području Zagrebačke županije od strane Službe veterinarske inspekcije Državnog inspektorata.

23.11. 2022.

Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Etičkog odbora i Vijeća časti i

Javni poziv otvoren je do 8. prosinca 2022. godine. Prijavu na Javni poziv mogu podnijeti fizičke osobe s prebivalištem na području grada Samobora i pravne osobe sa sjedištem na području grada Samobora. Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje prijava kandidata za imenovanje predsjednika Etičkog odbora i predsjednika i četiri člana Vijeća časti.

Opširnije
11.04. 2022.

Javni poziv za dodjelu potpora zapošljavanju i samozapošljavanju u privatnom sektoru na području Samobora

Potpore se dodjeljuju za zapošljavanje osoba s prebivalištem na području grada Samobora, na neodređeno ili određeno vrijeme.

Opširnije
02.02. 2021.

Vježba evakuacije i spašavanja u Komunalcu

Obavještavamo građane da će se u petak, 5. veljače u 9 sati u prostorijama t.d. Komunalac d.o.o., Ulica 151. samoborske brigade HV 2, održati vježba evakuacije i spašavanja. Mole se građani, koji se u tom vremenu zateknu u prostorijama Komunalca, za suradnju u provođenju vježbe.

17.09. 2020.

Prometna regulacija

Radi skidanja postojećeg asfaltnog zastora na potezu od centra Galgova do groblja u Svetom Martinu, promet se odvija uz naizmjenično propuštanje vozila. Očekivano trajanje radova je dva dana, a promet bi se trebao stabilizirati u petak 18. rujna. Radove izvodi td Hvar d.o.o.

15.09. 2020.

Izjava o pristupačnosti

Pristupačnost mrežnih stranica

Opširnije