T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Komunalno

Komunalne obavijesti

Privremena regulacija prometa na groblju Otruševec u utorak 19.9.2023.

Zbog održavanja ispraćaja na novom polju Gradskog groblja Otruševec, cesta koja omeđuje groblje s jugoistočne strane bit će zatvorena za sav promet u utorak 19.9.2023. godine od 14 do 16 sati i to na križanju s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku, kraj parkirališta ispod groblja, kao i nakon skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa. Molimo građane za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa.

Pokaži

Privremena regulacija prometa na groblju Otruševec u srijedu 13.9.2023.

Zbog održavanja ispraćaja na novom polju Gradskog groblja Otruševec, cesta koja omeđuje groblje s jugoistočne strane bit će zatvorena za sav promet u srijedu 13.9.2023. godine od 14 do 16 sati i to na križanju s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku, kraj parkirališta ispod groblja, kao i nakon skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa. Molimo građane za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa.

Pokaži

Privremena regulacija prometa na groblju Otruševec u utorak 5.9.2023.

Zbog održavanja ispraćaja na novom polju Gradskog groblja Otruševec, cesta koja omeđuje groblje s jugoistočne strane bit će zatvorena za sav promet u utorak 5.9.2023. godine od 14 do 16 sati i to na križanju s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku, kraj parkirališta ispod groblja, kao i nakon skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa. Molimo građane za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa.

Pokaži

Privremena regulacija prometa na groblju Otruševec u ponedjeljak 28.8.2023.

Zbog održavanja ispraćaja na novom polju Gradskog groblja Otruševec, cesta koja omeđuje groblje s jugoistočne strane bit će zatvorena za sav promet u ponedjeljak 28.8.2023. godine od 14 do 16 sati i to na križanju s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku, kraj parkirališta ispod groblja, kao i nakon skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa. Molimo građane za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa.

Pokaži

Zamjenski termin odvoza biootpada

U petak 25.8.2023. godine biootpad iz gradskih četvrti Kolodvorsko naselje-Sajmište i Podložnice neće se odvoziti prema rasporedu, već u zamjenskom terminu u subotu 26.8.2023. godine.

Pokaži

Privremena regulacija prometa na groblju Otruševec u utorak 22.8.2023.

Zbog održavanja ispraćaja na novom polju Gradskog groblja Otruševec, cesta koja omeđuje groblje s jugoistočne strane bit će zatvorena za sav promet u utorak 22.8.2023. godine od 12 do 14 sati i to na križanju s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku, kraj parkirališta ispod groblja, kao i nakon skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa. Molimo građane za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa.

Pokaži

Zamjenski termin odvoza za 15.8.2023.

Na blagdan Velike Gospe, u utorak 15. kolovoza 2023. godine, Komunalac d.o.o. neće sakupljati otpad. Zamjenski termin odvoza za miješani komunalni otpad, papir, plastiku i metal bit će u subotu 12. kolovoza 2023. godine.

Pokaži

Privremena regulacija prometa na groblju Otruševec u ponedjeljak 7.8.2023.

Zbog održavanja ispraćaja na novom polju Gradskog groblja Otruševec, cesta koja omeđuje groblje s jugoistočne strane bit će zatvorena za sav promet u ponedjeljak 7.8.2023. godine od 12 do 14 sati i to na križanju s glavnom cestom iz smjera Otruševca prema Vrhovčaku, kraj parkirališta ispod groblja, kao i nakon skretanja za Dubravu Samoborsku ispod kapele Sv. Križa. Molimo građane za strpljenje i pridržavanje privremene regulacije prometa.

Pokaži

Reciklažno dvorište ne radi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Obavještavamo korisnike da na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u subotu 5.8.2023. godine reciklažno dvorište u Samoboru neće raditi.

Pokaži

Prijava šteta

Župan Zagrebačke županije proglasio je prirodnu nepogodu olujni i orkanski vjetar za područje grada Samobora. Grad Samobor će u zakonskom roku u Registar šteta unijeti prve procjene.

Molimo građane koji još nisu da prijave nastalu štetu do petka 4. kolovoza 2023. godine.

Za prijavu štete potrebno je popuniti OBRAZAC EN-P, potpisati i poslati elektronskim putem na e-mail: prirodna.nepogoda@samobor.hr, ili predati na porti Grada Samobora ili u Urudžbeni zapisnik u uredovno vrijeme, (adresa: Trg Kralja Tomislava 5, Samobor).

Obrazac EN-P građani mogu preuzeti na poveznici: https://www.samobor.hr/grad/prijavite-nastalu-stetu-n9104

ili na porti Gradske uprave, na adresi Trg kralja Tomislava 5.

Ukoliko netko nije u mogućnosti doći u Grad ili e-mailom prijaviti štetu tada se za pomoć može obratiti predsjedniku mjesnog odbora ili gradske četvrti koji će ispuniti njegovu prijavu i dostaviti u Grad Samobor.

Sve dodatne informacije građani mogu dobiti telefonski na broj : 01/ 3327 - 100 ili 01/ 3378 - 169.

Molimo građane da kao dokaz prilože i fotografije nastale štete (ukoliko ih imaju) koju će procjenjivati nadležno Povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda. Ova obavijest se odnosi i na predstavnike stanara u stambenim zgradama.

Pokaži
Sve obavijesti