Grad Samobor

Komunalne obavijesti

Hitna intervencija

Zbog hitne intervencije, sanacije dijela javne odvodnje Grada Samobora, u Samoborskoj ulici (kraj kbr. 1) u Galgovu 23. i 24.11.2017. u vremenu od 8:00 do 15:00 sati promet će se na tom dijelu odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom uz upotrebu uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima (semaforima).

Pokaži

Privremena regulacija u Rudama

u subotu, 25. studenoga na prometnici koja povezuje Samobor i Rude, kod kućnog broja 3 u naselju Rude, bit će na snazi privremena regulacija prometa, zbog izvođenja radova na sanaciji puknuća vodoopskrbnog cjevovoda koje izvodi td Vodoopskrba i odvodnja.
Kako preostali prometni trak nije dovoljan za prometovanje autobusom, u vremenu od 12:00 do 16:30 sati bit će organizirane mini linije javnog gradskog prometa.

Pokaži

Izgradnja javne mješovite kanalizacije

Tvrtka V. M. GRADNJA - BREGANA d.o.o. izvodit će radove na izgradnji 235 metara javne mješovite kanalizacije u Ulici Ratka Buzine u Samoboru. Radovi počinju u četvrtak, 16. studenoga 2017., a predviđeno trajanje radova je do 30. siječnja 2018.
Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa, uz povremeno zatvaranje prometnice.
Molimo građane za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije.

Opširnije
Pokaži

Hitna intervencija

Zbog hitne intervencije, sanacije revizijskog okna na dijelu javne odvodnje Grada Samobora, u Ulici kralja Zvonimira (kraj kućnog broja 8/1) u Samoboru dana 14.11.2017. u vremenu od 8:00 do 15:00 sati promet će se tom dijelu odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom.

Pokaži

Hitna intervencija

Zbog hitne intervencije, sanacije kućnog priključka na dijelu javne odvodnje Grada Samobora, u Maloj Rakovici, na križanju Mirnovečke ulice i Jakšine ulice, dana 9. i 10.11. 2017. u vremenu od 8:00 do 15:00 sati promet će se na tom dijelu odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom uz regulaciju semaforima.

Pokaži

Hitne intervencije

Zbog hitne intervencije, sanacije kućnog priključka na dijelu javne odvodnje Grada Samobora, u Mirnovečkoj ulici (kraj kućnog broja 24) u Samoboru, dana 31. 10. 2017. u vremenu od 8:00 do 15:00 sati promet će se na tom dijelu prometnice odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom.

Pokaži

Regulacija prometa na blagdan Svih svetih

Na blagdan Svih svetih, 1. studenoga, od 8 do 19 sati na snazi će biti privremena regulacija prometa. Ulica Svete Ane od raskrižja s Trgom kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom Franza Liszta bit će zatvorena za sav promet. Uspostavom privremene regulacije prometa, jednosmjerne postaju ulice Josipa Herovića, Milana Bogdanovića, Ivana Hoića, Jurja Kocijanića, Alojzija Stepinca, Vjekoslava Noršića, Lešće, Trnska i Franza Liszta. Molimo građane za razumijevanje i pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.

Pokaži

U četvrtak poteškoće u fiksnoj liniji Komunalca

Zbog promjene operatera fiksne telefonije, prijenosa brojeva i konfiguracije novog sustava, a u vidu što kvalitetnije komunikacije s korisnicima naših usluga, u četvrtak 2.11.2017. godine u jutarnjim satima očekuju se poteškoće u komunikaciji putem telefonske linije. Molimo korisnike da za komunikaciju sa djelatnicima Komunalca koriste e mail. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Pokaži

Zamjenski termin odvoza zbog blagdana

U srijedu 1.11.2017. godine Komunalac neće odvoziti komunalni otpad. Zamjenski termin odvoza bit će u subotu 4.11.2017. godine.

Pokaži

Besplatno parkiranje za Dan grada

Besplatno parkiranje za sve stanovnike Samobora, ali i njihove goste bit će u subotu, 21. listopada, u povodu Dana grada. Parkiranje se neće naplaćivati na svim javnim parkiralištima s naplatom na području grada Samobora, osim na Sajmištu.

Pokaži
Sve obavijesti