T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Komunalno

Komunalne obavijesti

Obavijest o zatvaranju prometnica – WRC Croatia Rally 2021

Zbog održavanja svjetskog prvenstva u reliju, u petak 23.4.2021. godine u vremenu od 5:30 do 18:30 sati bit će zatvorena prometnica Rude-Plešivica. U subotu 24.4.2021. godine za sav promet od 5:29 do 18:00 sati zatvorit će se prometnica Mali Lipovec – Dragonoš – Jarušje – Breganica – Grdanjci te u vremenskom razdoblju od 6:17 do 18:30 sati prometnica na relaciji Stojdraga (Gabrovica) – Gornja Vas. AUTOBUSNE LINIJE: Autobusna linija SAMOBOR - RUDE - BRASLOVJE u petak, 23. travnja vozit će skraćeno do centra naselja Rude (kod osnovne škole) u vremenskom razdoblju od 5:30 do 18:00 sati. Autobusna linija SAMOBOR - SMEROVIŠĆE - LIPOVEC u subotu, 24. travnja vozit će skraćeno do naselja Smerovišće u vremenskom razdoblju od 5:30 do 18:00 sati. Autobusna linija SAMOBOR - GRDANJCI - STOJDRAGA - GORNJA VAS u subotu, 24. travnja vozit će skraćeno do naselja Grdanjci u vremenskom razdoblju od 6:20 do 18:30 sati. Mole se svi građani koji stanuju na području navedenih mjesta ili koriste ceste koje će biti zatvorene za javni promet za punu suradnju u organizaciji natjecanja na način da u navedenim vremenima: 1. Zatvore sva vrata na ulazima u svoja dvorišta. 2. Posebnu pažnju posvete brizi o djeci, pazeći da su u svakom trenutku pod kontrolom i na sigurnom. 3. Domaće životinje i kućne ljubimce drže u zatvorenim prostorima, kako se ne bi nekontrolirano našli na cesti/ulici. 4. Svoja vozila uklone s cesta/ulica kojima prolaze staze brzinskih ispita. 5. Ukoliko nastupe posebne okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi da se obrate najbližem sucu (plavi prsluk) i/ili redaru (sivi prsluk).

Pokaži

Zamjenski termin odvoza miješanog komunalnog otpada za 5.4.2021.

Na Uskrsni ponedjeljak 5.4.2021. godine trgovačko društvo Komunalac d.o.o. neće odvoziti miješani komunalni otpad. Zamjenski termin odvoza bit će u subotu 3.4.2021. godine.

Pokaži

Privremena regulacija prometa

U srijedu 24. ožujka 2021. od 8,00 do 17,00 sati radnici Odvodnje Samobor popravljat će denivelirane poklopce na revizionim oknima sustava javne sanitarne odvodnju u Otoku Samoborskom, u Savskoj ulici kod kućnog broja 7. Promet će se za vrijeme radova odvijati jednim prometnim trakom, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Pokaži

Sanacija kanalizacije

U utorak 23. 3. 2021. od 8,00 do 17,00 sati radnici Odvodnje Samobor sanirat će propad kanalizacije u Ulici Svete Ane kod kućnog broja 23. Za vrijeme radova promet će se odvijati jednim kolničkim trakom, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Pokaži

Obavijest o radovima Samobor - Rude

Zbog radova na rekonstrukciji prometnice koja povezuje Samobor i Rude od četvrtka, 18. ožujka do 17. svibnja uspostavit će se privremena regulacija prometa sukladno rješenju MUP-a.
Prometovanje će biti omogućeno uz naizmjenično propuštanje vozila regulirano semaforskom signalizacijom.
U vrijeme izvođenja radova asfaltiranja u punom profilu pojedine dionice, ta dionica prometnice će biti zatvorena za sav promet i vozit će se obilaznim pravcima. O točnim datumima zatvaranja pojedinih dionica prometnice i obilaznim pravcima, pravovremeno će se izdati obavijest minimalno 3 dana uoči zatvaranja.
Predviđeno trajanje radova iznosi 60 kalendarskih dana.
Obavještavaju se građani da se pridržavaju prometne signalizacije za vrijeme privremene regulacije prometa te se mole za strpljenje i razumijevanje.

Pokaži

Privremena regulacija prometa - Zagorska ulica

Sukladno rješenju MUP-a, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Zagorske ulice i dijela Ulice Božidara Adžije (od Žumberačke ulice do Zagorske ulice) uspostavljena je privremena regulacija prometa. Promet je zatvoren za sva vozila osim vozila gradilišta u vremenskom periodu od 7 do 17 sati. Voditelj gradilišta nastojat će omogućiti prolaz preko zone gradilišta vozilima stanara u intervalima kad će tehnologija izvođenja radova to dopustiti. Predviđeno vrijeme trajanja zahvata je 30 kalendarskih dana. Molimo građane da se pridržavaju prometne signalizacije za vrijeme privremene regulacije prometa te zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Pokaži

Sanacija propada kanalizacije

U utorak 16. i srijedu, 17. ožujka do 17,00 sati radnici Odvodnje Samobor sanirat će propad kanalizacije u Vrbovcu Samoborskom kod kućnog broja 55. Za vrijeme radova promet će se odvijati jednim kolničkim trakom, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Pokaži

Privremena regulacija prometa

Od utorak, 23. veljače pa do petka, 26. veljače, djelatnici Odvodnje Samobor izvodit će radove na sanaciji oborinske odvodnje na Samoborskoj cesti u Rakovom Potoku, između Horvatinčićevog i Dolinčevog puta. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati jednim prometnim trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila. Iz Odvodnje Samobor mole vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa.

Pokaži

Obavijest o radovima Braslovje - Prekrižje

U tijeku su radovi na rekonstrukciji prometnice Braslovje-Prekrižje koja je zatvorena za sav promet osim za vozila gradilišta i stanare.
U tijeku je i rekonstrukcija prometnice Kotari-Bukovje-Prekrižje, a na snazi je privremena regulacija prometa. Promet je dozvoljen u oba smjera i odvija se naizmjeničnim propuštanjem vozila

Pokaži

Vježba evakuacije i spašavanja u Komunalcu

Obavještavamo građane da će se u petak, 5. veljače u 9 sati u prostorijama t.d. Komunalac d.o.o., Ulica 151. samoborske brigade HV 2, održati vježba evakuacije i spašavanja. Mole se građani, koji se u tom vremenu zateknu u prostorijama Komunalca, za suradnju u provođenju vježbe.

Pokaži
Sve obavijesti