Grad Samobor

Komunalne obavijesti

Obavijest korisnicima

Sukladno članku 67. Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada, korisnici javne usluge iz kategorije 3. koji otpadni papir i karton predaju ovlaštenim sakupljačima uz propisanu popratnu dokumentaciju, dužni su Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti Grada Samobora najkasnije do kraja veljače tekuće godine, za prethodnu godinu, dati podatke o predanim količinama i vrstama otpada (ključni broj i naziv otpada). Odnosno, samo oni korisnici koji imaju ugovore s ovlaštenim sakupljačima.

Pokaži

Obvezna zimska oprema

Upozoravamo građane da je zbog zimskih uvjeta na cestama na području Grada Samobora obvezno korištenje zimske opreme! Molimo građane da se bez zimske opreme ne uključuju u promet zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika u prometu.

Pokaži

Vježba evakuacije i spašavanja

Obavještavamo građane da će se danas u 10 sati na Sajmištu i pripadajućim građevinama održati vježba evakuacije i spašavanja djelatnika i korisnika poslovnih prostora.
Mole se građani koji se u tom vremenu zateknu na tržnici za suradnju u provođenju vježbe.

Pokaži

Vježba evakuacije i spašavanja

Obavještavamo građane da će se danas u 10 sati na tržnici u Samoboru održati vježba evakuacije i spašavanja djelatnika i korisnika poslovnih prostora.
Mole se građani koji se u tom vremenu zateknu na tržnici za suradnju u provođenju vježbe.

Pokaži

Radno vrijeme tržnice i sajmišta

Obavještavamo zakupce poslovnih i prodajnih prostora na tržnici i sajmištu te sve korisnike i posjetitelje da tržnica i sajmište neće raditi na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja 2018. godine.

Pokaži

Skraćeno radno vrijeme blagajne

Poštovani korisnici, blagajna t.d. Komunalac d.o.o. danas, 29. prosinca 2017., radit će skraćeno do 13 sati zbog inventure. Hvala na razumijevanju!

Pokaži

Zamjenski termin odvoza

U ponedjeljak 1. siječna 2018. Komunalac neće odvoziti otpad već će se otpad odvesti u zamjenskom terminu u subotu, 30. prosinca 2017.

Pokaži

Zamjenski termin odvoza zbog blagdana

U ponedjeljak, 25. i 26. prosinca 2017. Komunalac neće odvoziti komunalni otpad. Zamjenski termin za ponedjeljak (25.12.) bit će u subotu, 23. prosinca 2017., dok za utorak (26.12.) nema zamjenskog termina već se se otpad odvesti u redovnom terminu u petak, 29. prosinca 2017. osim u naselju Vratnik Samoborski kada će se komunalni otpad umjesto u utorak 26.prosinca odvesti u zamjenskom terminu 27. prosinca 2017.

Pokaži

Izgradnja javne kanalizacije

Tvrtka Sken-mont d.o.o. izvodit će radove na izgradnji javne kanalizacije u Ulici Stanka Vugrinca u Samoboru. Radovi počinju u ponedjeljak 11. prosinca 2017. godine, a završetak je planiran do 4. veljače 2018. godine. Za vrijeme radova promet Ulicom Stanka Vugrinca bit će reguliran privremenom prometnom regulacijom. Investitor radova je Odvodnja Samobor d.o.o.

Pokaži

Hitna intervencija

Zbog hitne intervencije, sanacije dijela oborinske odvodnje na Samoborskoj cesti kraj kućnog broja 124 u Rakovom Potoku, 27. studenog od 8 do 15 sati promet će se tim dijelom odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom uz upotrebu uređaja za davanje znakova prometnim svjetlima (semaforima)

Pokaži
Sve obavijesti