T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo

Komunalno

Komunalne obavijesti

Privremena regulacija prometa

Od utorak, 23. veljače pa do petka, 26. veljače, djelatnici Odvodnje Samobor izvodit će radove na sanaciji oborinske odvodnje na Samoborskoj cesti u Rakovom Potoku, između Horvatinčićevog i Dolinčevog puta. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati jednim prometnim trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila. Iz Odvodnje Samobor mole vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa.

Pokaži

Obavijest o radovima Braslovje - Prekrižje

U tijeku su radovi na rekonstrukciji prometnice Braslovje-Prekrižje koja je zatvorena za sav promet osim za vozila gradilišta i stanare.
U tijeku je i rekonstrukcija prometnice Kotari-Bukovje-Prekrižje, a na snazi je privremena regulacija prometa. Promet je dozvoljen u oba smjera i odvija se naizmjeničnim propuštanjem vozila

Pokaži

Vježba evakuacije i spašavanja u Komunalcu

Obavještavamo građane da će se u petak, 5. veljače u 9 sati u prostorijama t.d. Komunalac d.o.o., Ulica 151. samoborske brigade HV 2, održati vježba evakuacije i spašavanja. Mole se građani, koji se u tom vremenu zateknu u prostorijama Komunalca, za suradnju u provođenju vježbe.

Pokaži

Zamjenski termini odvoza za 1.1.2021. godine

Na Novu godinu, 1.1.2021. godine, trgovačko društvo Komunalac d.o.o. neće sakupljati miješani komunalni otpad, biootpad, papir te plastiku i metal. Zamjenski termini odvoza za sve vrste otpada bit će u subotu 2.1.2021. godine.

Pokaži

Na Badnjak skraćeno radno vrijeme

Poštovani korisnici, t.d. Komunalac d.o.o. će na Badnjak raditi skraćeno do 13 sati.

Pokaži

Nema zamjenskog termina odvoza biootpada za 25.12.2020.

Na Božić, 25.12.2020. godine, trgovačko društvo Komunalac d.o.o. neće odvoziti biootpad u gradskim četvrtima Južno naselje, Giznik – Anindol, Podložnice i Kolodvorsko naselje – Sajmište te neće biti zamjenskog termina odvoza. Sav biootpad bit će pokupljen u sljedećem terminu odvoza.

Pokaži

Zamjenski termin odvoza miješanog komunalnog otpada za 25.12.2020.

Na Božić, 25.12.2020. godine, trgovačko društvo Komunalac d.o.o. neće odvoziti miješani komunalni otpad u mjesnim odborima Cerje, Manja Vas, Bukovje Podvrško, Prekrižje Plešivičko, Kotari i Klake. Zamjenski termin odvoza bit će u četvrtak 24.12.2020. godine.

Pokaži

Zamjenski termin odvoza papira za 25.12.2020.

Na Božić, 25.12.2020. godine, trgovačko društvo Komunalac d.o.o. neće odvoziti papir u gradskim četvrtima Južno naselje, Giznik-Anindol, Podložnice i Kolodvorsko naselje-Sajmište. Zamjenski termin odvoza bit će u petak 18.12.2020. godine.

Pokaži

Zamjenski termin odvoza miješanog komunalnog otpada

U srijedu 18.11.2020. godine, na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Komunalac neće odvoziti komunalni otpad. Zamjenski termin odvoza bit će u subotu 21.11.2020. godine.

Pokaži

Prometna regulacija

Radi skidanja postojećeg asfaltnog zastora na potezu od centra Galgova do groblja u Svetom Martinu, promet se odvija uz naizmjenično propuštanje vozila. Očekivano trajanje radova je dva dana, a promet bi se trebao stabilizirati u petak 18. rujna. Radove izvodi td Hvar d.o.o.

Pokaži
Sve obavijesti