Grad Samobor

Volimo čisti Samobor

Komunalne obavijesti

Vera Šabarić rođ. Franja

Pogreb će biti u PONEDJELJAK, 17.07.2017. u 14,30 sati na groblju u Sv. Martinu pod Okićem

Pokaži Sakrij

Mijo Slamar

Pogreb će biti u PETAK, 14. 07. 2017. u 16,30 sati na
groblju u Svetom Martinu pod Okićem.

Pokaži Sakrij

Janko Dumić

Pogreb će biti u PETAK, 14.07.2017. u 14,30 sati na Gradskom groblju u Otruševcu.

Pokaži Sakrij

Tomislav Protuđer

Pogreb će biti u PETAK, 14.07.2017. u 12,30 sati na Gradskom groblju u Otruševecu.

Pokaži Sakrij

Verica Štengl rođ. Horvat

Ispraćaj će biti u ČETVRTAK, 13. 07. 2017. u 16,30 sati na groblju u Rudama.

Pokaži Sakrij

Oprez, kreće sanacija mosta u Perkovčevoj!

U petak, 21. srpnja započinju radovi na sanaciji mosta u Perkovčevoj ulici, zbog čega će na snazi biti posebna regulacija prometa sve do 10. rujna.

Opširnije
Pokaži Sakrij

Privremena regulacija prometa

Zbog hitne intervencije, sanacije kućnog priključka na dijelu javne odvodnje Grada Samobora, u Okićkoj ulici (kraj kućnog broja 13), dana 11. srpnja, u vremenu od 08.00 do 15.00 sati promet će se na tom dijelu odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom.

Pokaži Sakrij

Privremena regulacija prometa

Zbog hitne intervencije, sanacije kućnog priključka na dijelu javne odvodnje Grada Samobora, u ulici Gornji Kraj (kraj kućnog broja 6) i sanacije revizijskog okna na križanju ulica Herovićeva - Đurakova u Samoboru, dana 10. srpnja, između 08.00 i 15.00 sati, promet će se na tim prometnicima odvijati naizmjenično jednim prometnik trakom.

Pokaži Sakrij

1. adulticidni tretman komaraca

Obavještavamo građane da će radnici tvrtke Sanitacija d.o.o. iz Zagreba u utorak 11.07.2017. godine u razdoblju od 4:30 do 7:00 sati obavljati adulticidni tretman suzbijanja komaraca (zamagljivanje) na području Grada Samobora. Adulticidni tretman provodi se zamagljivanjem (zaprašivanjem) u cilju suzbijanja odraslih jedinki komaraca te je štetan i za ostale insekte. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (kiša ili jak vjetar), tretman će biti odgođen, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena. Upozoravamo pčelare da na vrijeme uklone košnice s pčelama, a građane da u razdoblju od 4:30 do 7:00 sati zatvore prozore i prekriju bazene!

Opširnije
Pokaži Sakrij

2. larvicidni tretman komaraca

Obavještavamo građane da će radnici tvrtke Sanitacija d.o.o. iz Zagreba u četvrtak 06. srpnja 2017. godine od 9,00 do 16,00 sati obavljati drugu larvicidnu (granule) dezinsekciju komaraca uz potoke i vode stajačice na području Grada Samobora. Postavljanjem granula u vode stajačice suzbijaju se ličinke komaraca, a larvicidni tretman nije štetan za ljude, biljke i životinje.

Pokaži Sakrij

Prikupljanje krupnog (glomaznog) komunalnog otpada u 2017. godini

Prikupljanje krupnog (glomaznog) otpada na području Grada Samobora obavljat će se u razdoblju od 3. travnja do 12. rujna prema Planu prikupljanja krupnog (glomaznog) komunalnog otpada za 2017. godinu.

Opširnije
Pokaži Sakrij

Pokojni Pavao Jednar

Ispraćaj će biti u UTORAK, 20. 06. 2017. godine u 16,30 sati na Gradskom groblju u Otruševcu.

Pokaži Sakrij

Pokojni Zdenko Kokman

Pogreb će biti u UTORAK dne 20.06.2017. god. u 14,30 sati na Gradskom groblju u Samoboru.

Pokaži Sakrij

Zamjenski termin odvoza

U četvrtak 22.06.2017. godine Komunalac neće odvoziti komunalni otpad. Zamjenski termin odvoza bit će u subotu 24.06.2017. godine.

Pokaži Sakrij

Privremena regulacija prometa

Zbog hitne intervencije, sanacije na dijelu javne odvodnje Grada Samobora, u ulici Ivana Gundulića (od križanja s ulicom V. Gotovca do križanja s ulicom V. Kolara), dana 14.06.2017. u vremenu od 08.00 do 15.00 sati promet će se na tom dijelu prometnice odvijati naizmjenično jednim prometnim trakom. Naizmjenično propuštanje vozila vršit će se pomoću semaforskih uređaja. Zahvaljujemo građanima na razumijevanju!

Pokaži Sakrij

Privremena regulacija prometa

BBK Šišmiš Samobor 18. lipnja 2017. godine na području Grada Samobora organizira međunarodnu brdsko-biciklističku utrku u olimpijskoj disciplini cross-country (XCO), 24. XCO Samobor 2017 UCI Class 1. Zbog održavanja utkr u vremenu od 8 do 17 sati za sav promet biti će zatvoren glavni gradski trg - Trg kralja Tomislava te ulica Svete Ane od Trga kralja Tomislava do Jurjevske ulice i cijela Jurjevska ulica. Također, za sav promet osim za potrebe stanara biti će zatvorene sljedeće ulice: Livadićeva ulica od Obrtničke ulice do Trga kralja Tomislava Ulica Svete Ane - cijela Perkovčeva ulica od Langove ulice do Trga kralja Tomislava Obavještavamo građane da će najlakši pristup do crkve Svete Anastazije automobilima biti po ulici Svete Ane iz ulice Franza Liszta. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Pokaži Sakrij

Otežan promet u Braslovju

Zbog radova na asfaltiranju prometnice u Braslovju, promet će sutra, 14. lipnja, biti otežan. Prilikom radova promet će biti reguliran pokretnim semaforima.


Molimo vozače za strpljenje i razumijevanje.

Pokaži Sakrij

Zamjenski termin odvoza

U četvrtak, 15. lipnja Komunalac neće odvoziti komunalni otpad. Zamjenski termin odvoza otpada bit će u subotu, 17. lipnja.

Pokaži Sakrij

Servis sustava podzemnih kontejnera

Obavještavamo građane da je u tijeku redovan servis sustava podzemnih kntejnera na Tržnici u Samoboru. Servis će trajati tri dana.

Pokaži Sakrij
Sve obavijesti