T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

"Zadaća za sve" - poziv za učenike

Otvoren je poziv za učenike na projektu "Zadaća za sve".

"Zadaća za sve" - poziv za učenike

Nakon uspješno provedenog poziva za volontere na projektu „Zadaća za sve“, putem kojeg se i ove godine prijavilo mnoštvo marljivih volontera, s neizmjernim zadovoljstvom otvaramo poziv za učenike!

Prijaviti se mogu učenici osnovnih i srednjih škola kojima je potrebna pomoć u učenju, a koje ćemo po prijavi spojiti s nekim od naših volontera, specijaliziranim za područje/predmete koji učenicima trebaju. Program je besplatan, a odvija se u Centru za mlade Bunker ili online. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail: marija.mapilele@gmail.com ili u FB inbox Plavi bor. U prijavi je potrebno navesti: ime, prezime, kontakt telefon, razred i predmet/gradivo iz kojeg je potrebna pomoć. Broj mjesta ograničen te će prednost kod prijave imati učenici iz socijalno isključenih skupina. Poziv ostaje otvoren do popunjenja mjesta.

                                                   

VIŠE O PROJEKTU:

Projekt „¸Zadaća za sve“ nasljednik je Bunkerovog višegodišnjeg projekta „Pomoć u učenju“. Neki od glavni ciljevi projekta su: redovito napisane domaće zadaće, stjecanje radnih navika, smanjenje socijalne isključenosti, motivacija za daljnje obrazovanje te promocija daljnjeg volonterstva. Projekt „Zadaća za sve“ svojim aktivnostima i ciljevima uklapa se u Nacionalnu strategiju obrazovanja, i Europsku strategiju „Europa 2020“, a omogućuje djeci i mladima iz socijalno ugroženih skupina pomoć u pisanju zadaća i učenju. Na taj način oni ostvaraju bolji školski uspjeh, stvaraju radne navike te povećavaju šanse za daljnje školovanje. Projekt provodi Centar za mlade Bunker u suradnji s udrugom Sretno dijete programom „Plavi bor“ i Volonterskim centrom „Kad bi svi“, uz podršku Grada Samobora.

Objavljeno: 22.10.2021.