Grad Samobor

Novosti

Besplatna Radionica Joge / 30.06.

Besplatna Radionica Joge / 30.06.
30.06.
2019.

Stiglo nam je ljeto i idealno je vrijeme za skidanje! ;)

Možda ste prvo pomislili na odjeću, ali to prepuštamo vama na odabir. Ono što ćete skinuti na radionici u nedjelju 30.6. su viškovi – viškovi masnih naslaga, emocija, misli, tuđih iscrpljujućih energija, svega što vam smeta u životu. Detoks će vašem tijelu dati osjećaj godišnjeg odmora i mogućnost da samo od sebe makne sve otrove i iscijeli unutar vas što treba.

Prvi viškovi koje ćemo izbaciti bit će oni od hrane, kemikalija koje unosimo, aditiva, masnoća i šećera. Omogućit ćemo našoj probavi da izbaci sve što joj je teško i da se konačno odmori. Nakon ove radionice vaše tijelo više nikada neće htjeti unositi ogromne količine hrane koja nas umara i čini teškima.

Zatim ćemo očistiti naš um od viška misli i konačno nas staviti u stanje harmonije. Prekinut ćemo niz negativnih razmišljanja i fokusirati se na ono što nam je važno. Ponekad je tijelo toliko umorno od hrane, od drugih ljudi, od situacija koje nam se događaju da ne čujemo sebe, ne čujemo onaj dio unutar nas koji vidi širu sliku, koji zna kamo nas treba voditi da budemo sretni.

Naše tijelo je tu da nas podržava i vodi, da nam pokaže ljepotu života i da kroz njega osjetimo uživanje u svakom trenutku. Dođite na detoks radionicu, očistite se od svega što vam smeta i vratite se sebi. Osjećat ćete se svjesniji, zdraviji, snažniji, lakši i puni samopouzdanja da se bolje suočavate sa svakodnevnim izazovima.

Radionica traje dva sata, potrebno je ponijeti svoju podlogu za sjedenje, a voditeljica radionice je Viktorija Ajduković.

Više o Viktoriji:
Viktorija Ajduković živi jogu od malih nogu, uz mamu učiteljicu Kundalini joge. Nakon godina i godina prakse joge kod kuće, upisala je Poligon za učenje joge YogaPRO (TT200) i postaje „prava učiteljica joge“. Tijekom edukacije na Poligonu YogaPRO zaljubila se u Ashtanga jogu, ali ostaje vjerna i Kundalini jogi uz koju je odrasla. Njezin životni motto je „srce vodi naprijed, ne glava!"

Čekamo vas!