Grad Samobor Grad Samobor Logo

Novosti

Best of Lajnap

Best of Lajnap
23.06.
2020.

Aleks, Vlatko, Saša i Goran dolaze sa svojim najjačim forama u showu - BEST OF LAJNAP. Čeka vas više od 90 minuta smijeha, četiri različite perspektive na život i jedna večer puna zabave u našem dragom Bunkeru!

💥 LAJNAP COMEDY STIŽE U BUNKER! 💥


Na svome se početku 2020. činila kao još jedna super godina u kojoj ćemo uživati i biti sretni. I baš kao u nekoj turskoj sapunici, 2020. je pokazala svoje pravo lice i iznenadila nas karantenom, potresima i sličnim iznenađenjima. Sad je red na nama da mi udarimo kontrom!💪

LAJNAP ekipa će posegnuti u svoj arsenal i izvaditi najjače fore za borbu protiv 2020. i svih njezinih nedaća! Materijal koji je razvalio publiku u rasprodanom Lisinskom sigurno će pozitivno djelovati i na atmosferu u Bunkeru. Ako je istina da je smijeh najbolji lijek, dođite po svoju dozu imuniteta protiv tmurne 2020. na showu BEST OF LAJNAP!

-------------------------------
INFORMACIJE O ULAZNICAMA 🎫

Cijena ulaznica je 40 kuna 💰 u pretprodaji dok će na dan predstave ona biti 60 kuna 💰.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajni POU Samobor (prizemlje zgrade Glazbene škole) ponedjeljkom od 10 do 12 i srijedom od 16 do 18 sati te na blagajni kina Samobor sat vremena prije svake filmske projekcije.

Vidimo se?😉