T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Radionice

Inspirativa snaga žene - panel na temu životih priča

Cijeli ožujak slavimo žene! Dopustite da vas inspiriraju svojim pričama, i prijavite se na panel u organizaciji Kluba poduzetnica Samobor i Centra za mlade Bunker.Panel će se održati 7. ožujka u 18 sati u Bunkeru.

Inspirativa snaga žene - panel na temu životih priča

Poznata izreka "Kod susjeda je trava uvijek zelenija" vjerojatno prati svakoga od nas u nekom segmentu poslovnog ili privatnog života. No da nije uvijek sve onako kako se čini, i da se za zelenu travu treba itekako potruditi i dosljedno je zalijevati, ispričat će nam snažne i inspirativne žene koje su odlučile uzeti stvari u svoje ruke i svjesno upravljati svojim karijerama i životima.
Na panelu INSPIRATIVNA SNAGA ŽENE ugostit ćemo poduzetne gošće koje će nam ispričati svoje zanimljive poslovne i životne priče.
Dopustite da Vas inspiriraju svojim pričama, i prijavite se na panel u organizaciji Kluba poduzetnica Samobor i Centra za mlade Bunker.
Panel je besplatan a prijaviti se možete putem QR koda ili linka u nastavku: https://docs.google.com/.../1UF83jOjoGDanwmnFyiudAr6.../edit

O panelisticama:
ANA GRUDEN je vlasnica tvrtke Zaposlena d.o.o., glavna urednica istoimenog časopisa, idejni začetnik programa "Mentorstvo kao oblik umrežavanja žena" te glavni organizator izbora "Žena godine". Kao snažni podupiratelj ženske snage općenito, sudjelovala je na brojnim panelima i okruglim stolovima, bila koautorica izvješća za Europski parlament o politikama rodne ravnopravnosti u Hrvatskoj za, kao i autorica analize utjecaja društvene i ekonomske krize na žene i muškaraca u Hrvatskoj za Europski institut za ravnopravnost spolova. Četiri godine bila je članica Odbora za EU pitanja Hrvatskog sabora te članica Etičkog povjerenstva za izbore za Europski parlament u Hrvatskoj 2016. godine.

LARISA ČIŠIĆ ovlaštena je arhitektica, direktorica KUNSTMANIR STUDIO d.o.o. i suvlasnica design brenda EARTH WIND DESIRE. Larisa je svjetska putnica i strastvena ljubiteljica života koja vjeruje u „ruach“ – starohebrejsku kreativnu, iznenađujuću i nesputanu pokretačku energiju koja nas sve ispunjava. Prije pokretanja vlastite arhitektonske prakse, usavršavala se u Zagrebu, Samoboru i Tokiju, kao i na programu razmjene Erasmus + na Politecnico di Milano i CEPT, Ahmedabad, Indija. Dobitnica je nekoliko nagrada za arhitektonski dizajn. Fokusirana je na kreiranje arhitektonskih i dizajnerskih rješenja u segmentu održivog luksuza, uz iskrenu želju da sklad iz prirodnog svijeta prenese u svakodnevni život, stvarajući prostore i/ ili jedinstvene objekte koji odražavaju našu iskonsku bit, nadahnjujući našu ponovnu vezu s prirodom.

VANJA UZELAC je 24-godišnja studentica koja je nekoć radila kao slikarski dizajner, ali je prije tri godine pronašla svoj novi poziv: kuhanje. Ono što je počelo kao neobično istraživanje brzo je preraslo u strastvenu potragu. Za Vanju, kuhanje je više od same vještine – ono je duboka povezanost s prirodom i čovječanstvom. U kuhinji je otkrila izvor radosti i samospoznaje, kreirajući jela koja hrane i tijelo i dušu. Njeno putovanje svjedočanstvo je transformativne moći prihvaćanja promjena i slijeđenja vlastitog srca. Uz studij, trenutno radi i u poznatom restoranu ManO2.

LASTA PAVIĆ OREŠKOVIĆ završila je Klasičnu gimnaziju u Zagrebu, diplomirala pravo, školovala se u Hrvatskoj i S.A.D u. Bavila se ekspertno pomorskim i trgovačkim pravom, u korporaciji i odvjetništvu. No u jednom trenu odabire naglasak na privatni život te karijeru okreće u potpuno novom smjeru. Završava dva pedagoška studija te osniva i vodi šumski waldorfski vrtić.

Objavljeno: 20.02.2024.