Grad Samobor Grad Samobor Logo

Najave

Kreativna radionica crtanja za odrasle vol. 2 (POPUNJENO)

Kreativna radionica crtanja za odrasle vol. 2 (POPUNJENO)
22.01.
2020.

Potrebne su prijave unaprijed jer je broj mjesta ograničen na 10 ljudi. Prijaviti se mogu samo osobe starije od 18 godina na lkupres@samobor.hr

VRIJEME ODRŽAVANJA RADIONICE: 26.1.2020. u 17:00

TRAJANJE RADIONICE: 2 sata

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE: Centar za mlade Bunker

VODITELJICA RADIONICE: Dina Balić

DODATNO: Potrebne su prijave unaprijed jer je broj mjesta ograničen na 10 ljudi. Prijaviti se mogu samo osobe starije od 18 godina na lkupres@samobor.hr

OPIS RADIONICE:

Iako na spomen crtanja većina vas u glavi ima dječju aktivnost, ovo je nešto malo drugačije. Ovo je radionica na kojoj ćete kroz simbole, boju i liniju osvijestiti vlastite potencijale, ali i prepreke koje vas koče do uspjeha.

Crtanje kao tehnika uvodi nas u svijet nesvjesnog gdje se skrivaju problemi, ali isto tako i potencijali koje možemo iskoristiti kako bismo uspjeh ostvarili. Da bi istražili čudesni svijet boja i linija potrebno vam je samo malo dobre volje i želja za crtanjem, nije potrebno prethodno znanje o crtanju niti umjetnički duh.

Na radionici crtanja imat ćete priliku:

- odmoriti se od svakodnevice i pronaći za sebe idealan način kako otpustiti sve viškove

- povezati se sami sa sobom i svojim dubokim i nesvjesnim željama i potrebama

- istražiti svoje neostvarene potencijale kroz liniju i boju, ali i prepreke koje vas koče

- razvijati svoju kreativnost, povećati koncentraciju i fokus.

Na radionici osim crtanja radimo i analizu svih crteža kako bi svaki sudionik/ca dobio/la uvide, te detaljnu analizu jednog crteža, a s time i smjernice za samostalni nastavak rada. Uz aktivno crtanje na dogovorenu temu, pokrit ćemo i teorijski uvod u crtanje i značenje kreativnog izražavanja za pojedinca i vašu okolinu, te načine kako nam kreativne tehnike i samo crtanje mogu učiniti život lakšim, zanimljivijim i sretnijim.

Bojama, linijama i maštom možete čudesno djelovati na vlastiti život ali i na život vama dragih ljudi koji ne sudjeluju aktivno u crtanju.

VODITELJICA RADIONICE: Dina Balić, coach i NLP praktičarka, facilitatorica i trenerica za osobni razvoj, edukantica metode Fraktalnog crtanja, poduzetnica i volonterka udruge za razvoj osobnih potencijala Modla.