Grad Samobor Grad Samobor Logo

Novosti

Kreiranje programa Bunker

Kreiranje programa Bunker
03.09.
2020.

Uključi se u naš DOPRI i aktivno sudjeluj u stvaranju i provedbi Bunkerovog programa.

Ušli smo u četvrtu godinu djelovanja i naš dosadašnji uspjeh dugujemo upravo mladima, koji su svojim angažmanom pomogli da Bunker bude ovo što je danas i to na način da su se uključili u naš program "DOPRI!".

„Dođi, predloži, izvedi!“ (DOPRI!) temeljni je program Bunkera koji omogućuje mladima da samostalno osmisle i predlože programe. Upravo su mladi ti koji kreiraju programe za sebe i svoje vršnjake te je važno osvjestiti činjenicu da svojom proaktivnošću mogu izravno utjecati na stvaranje lokalnih politika od njihovog interesa te ih potaknuti na aktivizam.

U sklopu aktivnosti pripreme i provedbe programa našeg Centra za mlade i ove godine potičemo vas na angažman te bi nam bilo neizmjerno zadovoljstvo da se uključite u rad Bunkera i date svoj obol unapređenju kvalitete života mladih našeg grada.

Pozivamo vas na radni sastanak čija će glavna tema biti upravo kreiranje programa, a koji će se održati 9. rujna s početkom u 18 sati u prostorijama našeg Info centra u Bunkeru.

Jedinstvena je to prilika da se i vaš glas čuje te da zajedno napravimo korak naprijed za boljitak života naših mladih sugrađana.

Dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do 8. rujna 2020. na e-mail krzuzic@samobor.hr.

Sastanak će se održati prema preporukama i uz poštivanje epidemioloških mjera.