T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Ljetni programi u Bunkeru

Dugo toplo ljeto je pred nama i zato smo pripremili hrpu programa za zabavu dok smo u Samoboru! One sretnike koji su cijelo ljeto na moru bolje da ne spominjemo :). Bunker će raditi ponedjeljkom od 9 do 15, utorkom, srijedom i četvrtkom od 15 do 22 sata i subotom od 9 do 13. Od 1. do 15.8 imamo godišnji za čišćenje i pripremu programa za jesen!

Ljetni programi u Bunkeru

Dugo toplo ljeto je pred nama i zato smo pripremili hrpu programa za zabavu dok smo u Samoboru! One sretnike koji su cijelo ljeto bolje da ne spominjemo :). Bunker će raditi ponedjeljkom od 9 do 15, utorkom, srijedom i četvrtkom od 15 do 22 sata i subotom od 9 do 13. Od 1. do 15.8 imamo godišnji za čišćenje i pripremu programa za jesen!

A evo što ti nudimo:

2.7. od 10:00h Bunkerov turnir odbojke na pijesku –Bazen Vugrinčak- Postoji li savršeniji ljetni sport od obojke na pijesku. Ako je tvoj odgovor NE, onda reci DA Bunkerovom turniru odbojke na pijesku, koji će se održati 2.7. od 10:00h na terenu Bazena Vugrinščak. Prijavite svoju ekipu na mvranekovic@samobor.hr. Nagrađujemo tri najbolje ekipe, a prva nagrada je bon od 700kn u Caffe bar Gradna! Pravila su detaljno opisana na Bunkerovoj web stranici.  

(UTORAK, SRIJEDA, ČETVRTAK od 18:oo do 21:00h) Radionica "Stvori Bunkerov ljetni hit!" – Ovo je wow prilika! Sven Klak, mladi DJ i profesionalni operater u tonskom studiju naučit će te proces stvaranja pjesme od početka do kraja, uz svu potrebnu tehničku opremu (mixeta, klavijature i sl.) Stekni osnovnu razinu znanja za korištenje programa za obradu zvuka. Nauči pisati i koncipirati pjesmu i osnove aranžiranja pjesme.  Radionica je besplatna i namijenjena je starijima od 11 godina. Prijave na mvranekovic@samobor.hr.  

8.7. Ljeto u Samoboru – koncerti Miriiam, Eric i Fran Vasilić ( svi iz kategorije za Veliki prasak novinarske glazbene nagrade Rock&Off) održat će koncert na ljetno uređenom prostoru iza Samoborskog muzeja, a to znači da ćete u njihovim koncertima uživati u ležaljkama, uz ambijent lampica po drvećima i uz bogatu gastro ponudu.

9.7. od 9:00 do 15:00h Bunkerov ljetni buvljak! - Tu nema puno filozofije. Ako si želiš napraviti mjesta u ormaru i riješiti se dobro očuvane odjeće, ili pak obaviti dobar i jeftin shopping, piši datum 9.7. od 9 do 15 sati u Bunkeru. Ponovno organiziramo buvljak, i to ljetni, što znači da nosiš/kupuješ kratke majice i hlače, haljine, sandale, sunčane naočale, nakit i sl, ali ako uleti i neki jesenski komad u priču - nećemo se buniti, jer realno, ljeto uvijek proleti... Ali zato sad uživamo u trenutku i vrućinama, razmišljamo ekonomično i podržavamo održivu modu, sve to na našem novom Ljetnom Buvljaku! Ako želiš izlagati, prijavi se mailom na - mvranekovic@samobor.hr. Broj prijava je ograničen! Vidimo se :). 

ODGOĐENO ZA RUJAN!! Kviz o nogometu i modi! – Krećemo sa zagrijavanjem za Svjetsko nogometno prvenstvo o Kataru 2022. Pripremili smo opći kviz o nogometu, ali ubacili i važna pitanja o modi (npr. kako se zovu cipele s crvenim potplatom) tako da dobijemo miješane ekipe (cure I dečki). Ako mislite da na sva pitanja možete I bez cura/dečki u ekipi, slobodno se prijavite, ali birajte mudro! Prijavite se na mvranekovic@samobor.hr , imamo i simbolične nagrade! 

21.7. od 18:00h Ping Pong Bunker turnir – organiziramo mali turnir u pingaču na dva stola s prigodnim nagradama. Jeste li znali da je sport dobio naziv po zvuku odbijanja loptice od stola? Logično, ali kak su uopće osmislili lopticu i počeli igrati, a tek onda dali naziv? Hm… 

23.7. od 10:00 do 13:00h DIY radionica – Uzmi bijelu majicu, stare japanke ili maskicu od mobitela, ili sve zajedno. Imamo dovoljno materijala (gumeni papir, boje za tkaninu, šljokice, razni ukrasi, vruće ljepilo itd.) da svim tim predmetima udahneš novi život i ukrasiš ih po tvojoj želji, uz stručno vodstvo. Radionica je besplatna, prijave na mvranekovic@samobor.hr.  

17.8. od 11:00h Fortnite mali turnir - Vrijeme je da ponovno organiziramo jedan turnir u ovoj popularnoj royal battle igri. Prijavi se na dbrunovic@samobor.hr, a pravila čekiraj na našem webu. Naravno, imamo i nagrade.  

27.8. od 11:00 do 13:00h DIY radionica 

 

SVAKI PONEDJELJAK u srpnju - Bunker na bazenima – Bunker na bazenima – Pridruži nam se od 10:00 do 14:00h na Bazenima Vugrinščak. Imamo hrpu društvenih igara, set za košarku, badminton... Kad ti je dosta kupanja, potraži nas u hladu i zabavi se s nama.  

SVAKI UTORAK u srpnju –Fit&SiT- Da, ljeto je, ali to ne znači da prestajemo s vježbanjem! Svaki utorak od 19:30 do 20:30h u Bunkeru se održavaju bodyweight treninzi pod stručnim vodstvom Maje Stanivuković. Ako ideš na more u kolovozu, napravi “završni touch” i zabljesni na plaži. Treninzi su besplatni, prijava na mvranekovicamobor.hr 

SVAKA SRIJEDA – VR Wednesday- srijedom igramo virtualne igre putem naših Octulus Rift naočala i istražujemo svijet virtualne stvarnosti.  

SVAKI ČETVRTAK – Board game day! Četvrtkom vadimo sve naše društvene igre, a imamo ih puno (Alias, Pictionary, Pictionary Air, Jenga, Monopoly, 5 minutes, Pogodi tko sam, Čovječe glupiraj se i dr.). Dođi, rashladi se u klimatiziranoj dvorani i zabavi s ekipom.  

SVAKI PETAK u srpnju i kolovozu – Igre na otvorenom – Ujutro, dok nas još vrućina ne ubije u pojam, dođi u Bunker. Vani ćemo aktivirati ping pong stol, postaviti mrežu za badminton i donijeti košarkaške lopte. Imamo i cool set za košarku s digitalnim brojanjem bodova pa izazovi frenda na jedan dvoboj!  

Objavljeno: 01.07.2022.