T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Ljeto u Bunkeru

Provjerite koje vas aktivnosti čekaju u Bunkeru u mjesecu srpnju.

Ljeto u Bunkeru

Ako ste na moru, vjerojatno se vaše aktivnosti svode na red sunačnja, red kupanja i red sladoleda. Ako ste pak još u gradu, sigurni smo da ste se uz slatkač zaželjeli i nekih fora događanja kojima biste upotpunili ljetne dane. Pitate se što smo vam spremili u Bunkeru? Najbolje da krenemo redom:

4.7. smijemo se uz "LAJNAP comedy show": stand-up predstavu u kojoj ćemo se nasmijati do suza uz četvoricu najboljih hrvatskih komičara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni POU Samobor ili u samoborskom kinu po cijeni od 40 kuna u pretprodaji tj. 60 kuna na dan predstava.

SVAKI PONEDJELJAK u 19 sati rezerviran je za #fit&sit: program vježbanja i individualnog savjetovanja na temu prehrane i fitnessa. Program se odvija pod stručnim vodstvom, namijenjen je svima starijima od 18 godina, a sve što treba ponijeti su čiste tenke, udobna odjeća i prostirka za vježbanje. Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu na mail: krzuzic@samobor.hr ili preko našeg FB inboxa.

17., 24. i 31. srpnja na rasporedu su DIY radionice. Plest ćemo narukvice od konca, izrađivati hvatače snova (popularne "dream catchere") i ukrašavati majice raznim ljetnim motivima. I ovaj program je besplatan, uz prethodnu prijavu.

Sredina tjedna rezervirana je za mali turnir u Fortnite-u. Pridružite nam se u srijedu, 22. srpnja od 15 sati i zaigrajte s nama ovu popularnu igru.

U subotu 25. srpnja igramo pingač! Riječ je o pojedinačnom turniru u stolnom tenisu na kojem mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina, a za one najbolje pripremili smo i neke nagrade. Početak turnira je u 18 sati, a prijave se zaprimaju u inbox FB, na mail: krzuzic@samobor.hr ili na licu mjesta, najkasnije pola sata prije početka turnira.

Znamo koliko volite naše turnire u Aliasu, a s obzirom da oni zahtjevaju dobru pripremu, pozivamo vas da nam se pridružite 29.7. od 18 do 21h i provježbate s nama Alias, kako bi najesen mogli pokazati ekipi na turniru da ste apsolutni maheri ove igre!

*Sve dodatne informacije o programima moguće je dobiti slanjem upita na mail: krzuzic@samobor.hr ili pozivom na broj: 091 3360 552. Organizator zadržava pravo izmjene programa.

Objavljeno: 14.07.2020.