T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Morana Zibar: Samoborci učenici su pokazali jako dobro znanje

Kviz je bio namijenjen učenicima 3. i 4. razreda, a prijavilo se 12 ekipa iz raznih srednjih škola. Među najboljima su bile dvije ekipe iz samoborske gimnazije i jedna iz "Lucijanke".

Morana Zibar: Samoborci učenici su pokazali jako dobro znanje

Samoborski učenici pokazali su jako dobro znanje i snalažljivost u ne prejednostavnom kvizu koji je šarao po raznim područjima maturalnog gradiva. Zaključila je to poznata televizijska lovkinja Morana Zibar nakon kviza "Tko MORA NA maturu", koji je u svojim prostorima organizirao Centar za mlade Bunker.

"Sudeći po visokom postotku točnih odgovora, ovaj spoj zabave i natjecanja u znanju mogao je biti i za nijansu teži", dodala je Morana. 

Kviz je bio namijenjen učenicima 3. i 4. razreda, a prijavilo se 12 ekipa iz raznih srednjih škola, među kojima su se, uz pozitivnu atmosferu i zdrav natjecateljski duh, istaknule tri najbolje;

1. 4k - učenici četvrtog razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša Samobor
2. Lucijaneri - učenici trećeg razreda Gimnazije Lucijana Vranjanina Zagreb
3. Krema društva - učenici trećeg razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša Samobor


Najboljim ekipama Bunker je podijelio bonove za pizze i piće, ulaznice za kino i poklon pakete. 

Dodajmo da je Grad Samobor u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Samobor i srednjim školama u Samoboru omogućio učenicima besplatne pripreme za državnu maturu iz predmeta matematika (razina A i B) i fizika. Zainteresirani maturanti mogu se prijaviti na e-mail pou.obrazovanje@samobor.hr.

 

Objavljeno: 31.03.2023.