T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Novi termin besplatne pravne pomoći u Bunkeru

Prvi ovogodišnji termin Pravne klinike u Bunkeru je petak 19.1. od 10 do 12 sati. Građani će u tom periodu moći dobiti besplatnu pravnu pomoć, koju im pružaju studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prijave nisu potrebne, a građani sa sobom moraju donijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju vezanu uz pravni problem koji imaju.

Novi termin besplatne pravne pomoći u Bunkeru

Poštovani,

prvi ovogodišnji termin Pravne klinike u Bunkeru je petak 19.1. od 10 do 12 sati. Građani će u tom periodu moći dobiti besplatnu pravnu pomoć, koju im pružaju studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prijave nisu potrebne, a građani sa sobom moraju donijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju vezanu uz pravni problem koji imaju.

Studenti samostalno i kolektivno obrađuju primljene slučajeve, pri čemu im po potrebi pomažu akademski mentori – suradnici, znanstveni asistenti i profesori, kako bi bili sigurni da stranka prima pouzdane i provjerene informacije. Pravna klinika na ovaj način daje studentima mogućnost unaprjeđenja pravnog obrazovanja usvajanjem praktičnih vještina te mogućnost da tako doprinesu sustavu pružanja pravne pomoći u javnom interesu.

Klinika u prvom redu pruža pravne savjete, a studenti mogu pomoći i u sastavljanju raznih pismena i podnesaka u upravnim i drugim postupcima.

Termini Pravne klinike u Bunkeru su jednom mjesečno prema sljedećem rasporedu;

19.01.2024. (siječanj)

29.03.2024. (ožujak)

19.04.2024. (travanj)

24.05.2024. (svibanj)

Objavljeno: 17.01.2024.