Grad Samobor Grad Samobor Logo

Novosti   /   Novosti

#NutriMe: Imunitet za 5

Ovaj mjesec na predavanju iz ciklusa #NutriMe govorimo o ključu dobrog zdravlja: IMUNITETU!

#NutriMe: Imunitet za 5

U posljednje vrijeme sve se više govori o važnosti jakog imuniteta, stoga je svaka dodatna informacija o zdravoj prehrani kao najvažnijem preduvjetu za prevenciju bolesti i očuvanje dobrog zdravlja i više nego dobrodošla. Upravo iz tog razloga, donosimo vam novo predavanje iz ciklusa #NutriMe pod nazivom „IMUNITET ZA PET“!

📌 Na predavanju ćemo saznati kako poboljšati držanje imunološkog sustava na najvećoj razini.
📌 Vidjet ćemo kako se COVID-19 razlikuje od gripe i prehlade te može li se prehranom zaštititi od razvoja jakih simptoma.
📌 Razgovarat ćemo i o utjecaju određenih namirnica i mikronutrijenata na smanjenje ili povećanje simptoma sezonskih oboljenja.

 

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta potrebno se prijaviti u naš FB inbox ili na 📧 krzuzic@samobor.hr.

Početak predavanja je u 19 sati, a nakon istog slijedi Q&A.
_______________________
VIŠE O PREDAVAČICI:
Paula je sveučilišna prvostupnica nutricionizma koja trenutno pohađa magisterij nutricionizma na Sveučilištu u Kopenhagenu. Članica je Science Innovation Huba u kojem radi na razvoju prehrambeno konzultacijskog centra za ljude oboljele od vaskularnih bolesti.
Već dugi niz godina osmišlja i sudjeluje u raznim aktivnostima popularizacije znanosti kod djece u čitavoj Hrvatskoj, a nedavno je, u suradnji s kolegicom, pokrenula stranicu s ciljem pomoći ženama u borbi s hormonskim disbalansom te svima koji žele steći pravilne prehrambene navike.

Objavljeno: 06.10.2020.