T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

PREDAVANJE: "STRES I FITNESS"

Može li se od stresa ozbiljno razboljeti te kako prevenirati bolesti povezane sa stresom i manjkom tjelesne aktivnosti saznajte na predavanju ''''Stres i fitness''''

PREDAVANJE: "STRES I FITNESS"
Održavanje:
20.01.2022. 19:00


Organizator: Centar za mlade Bunker

Zbog kroničnog manjka vremena za sebe same i naše bližnje te zbog ubrzanog načina života, sve češće čujemo riječ ''stres''. I unatoč tome što smo svjesni posljedica za naše zdravlje, ne znamo kako si pomoći. Što se dešava na fiziološkoj razini, kako stres utječe na ravnotežu hormona, što se mome tijelu događa kada je pod stresom, kako prikladnije reagirati, pomaže li tjelesna aktivnost u regulaciji hormona stresa, može li se od stresa ozbiljno razboljeti te kako prevenirati bolesti povezane sa stresom i manjkom tjelesne aktivnosti saznajte na predavanju ''Stres i fitness'' u Bunkeru.

Predavanje se održava u sklopu programa #FITiSIT, a na rasporedu je u četvrtak, 20.1. u 19 sati. Predavačica, inače certificirana fitness trenerica i državna rekorderka u bench pressa, Maja Stanivuković, voditeljica je i samog #FITiSIT programa.

Predavanje je besplatno, uz prethodnu prijavu na mail: dbrunovic@samobor.hr ili slanjem poruke u naš inbox. Za osobe iznad 16 godina, ulazak na sve programe POU Samobor moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde ili drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Objavljeno: 14.01.2022.