T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Novosti

Proljetna koncertna sezona

Alternativna glazbena scena koja se ne propušta!

Proljetna koncertna sezona
Održavanje:
23.04.2021. 21:00


Organizator:

Mile Kekin trio napunio je našu dvoranu te otvorio sezonu glazbenih programa u Bunkeru. Možemo samo reći: bilo je nezaboravno i nastavljamo dalje u istom tonu, a koji nas to točno koncerti čekaju u nadolazećem periodu?

U suradnji s Los Angeles Agency dolaze nam tri jaka imena domaće alternativne scene!

23. travnja u formi punog benda stiže nam naša hvaljena kantautorica Mary May, dok je petak iza toga (30. travnja) rezerviran za sjajan riječki bend Jonathan, jedan od koncertno najjačih bendova nove generacije. Koncert koji će svakako izazvati najveći interes održat će se 7. svibnja kada nam u Bunker dolazi jedan od najpoznatijih zagrebačkih rock bendova koji je na sceni već trideset godina: Pips, Chips & Videoclips!

Prodaja ulaznica za navedene koncerte kreće u petak 26. ožujka u 10:00 sati. Ulaznice će se moči kupiti putem sustava eventim i to online na eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.

Koncerti će biti održani u izuzetno limitiranom kapacitetu te će u prodaju biti pušteno svega 70 ulaznica po koncertu. Bendovi će svirati full setove, električne i glasne. J

Program se odvija sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a sufinanciran je putem natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Objavljeno: 24.03.2021.