Grad Samobor

Najave

VII. Samobor Game Days

VII. Samobor Game Days
24.09.
2019.

Samobor Game Days-i ponovno u Bunkeru!

Udruga „Topor“ u suradnji sa POU Samobor i prostorom za mlade „Bunker“ pozivaju sve zainteresirane da 28. i 29.09.2019. godine od 09:00 do 18:00 posjete VII. po redu Game days kao okupljanje minijaturista i maketara te igrača stolnih strateških igara.

Ovo tradicionalno okupljanje nastavak je još od davne 2009. godine kada je održan prvi Warhammer Masters turnir te kasnije i Topor Team Tournament, a Game days-i samo nastavljaju tu ponosnu tradiciju te objedinjuju posljednjih osam godina maketarstvo, minijaturizam i razne stolne strateške igre kroz Game days koje nisu samo vezane na Warhammer kao jednu od najpopularnijih stolnih igara sa minijaturama.

Svi zainteresirani za samo natjecanje i igru (ove godine je to 9th Age) mogu nastupiti sa svojim u potpunosti pripremljenim i obojanim minijaturama sukladno pravilima turnira (minimum je 3 boje na modelima (temeljna boja se ne računa) te bazirana baza minijatura), a naravno svi vi koji ste zainteresirani samo da posjetite, pogledate jedan zanimljiv hobi i uđete u svijet fantazije, pa danas sutra možda i postanete aktivni sudionici dobro ste došli.

 

Vidimo se u Bunkeru!