Grad Samobor

Najave

VR SUNDAY / 15.09.

VR SUNDAY / 15.09.
10.09.
2019.

Nakon uspjeha na ljetnim praznicima vraćamo VR Sunday! U nedjelju 15.09. u 17:00 sati navrati do Bunkera i vidi što smo ti spremili :)

Ako se još niste upoznali sa VR svijetom, onda je ovo pravo vrijeme! Naime, u nedjelju u Info Centru, imat ćete priliku zaigrati jednu od prvih i najpopularnijih igara virtualnog svijeta. Riječ je, naravno, o Beat Saberu. Popularne ritmičke igre obično od vas traže da nešto svirate, pjevate ili plešete. Beat Saber je tu malo drugačija zvjerka. Ta vas igra neće učiti kako biti bubnjar ili dirigent, već ono između – samuraj! Dobro, to je imalo više smisla dok nam je misao još bila u glavi, ali stvarno je najlakši opis igre – ritmički naslov za samuraje.

Beat Saberovi izazovi složeni su tako da rukama ne mašete bez veze kao majmun. Svaka nadolazeća nota, odnosno kocka, ima određeni brid koji označava s koje je strane trebate precvikati. Iako sve to skupa počinje relativno jednostavno, možete sigurno očekivati razne komplikacije. Kocke tako počinju stizati i u nekim manje logičnim sljedovima, a samim time se od igrača traži dobra koordinacija. Preciznost također postaje poželjna vještina jer rezanje kroz savršenu sredinu nosi više bodova.