Grad Samobor Grad Samobor Logo

Najave

WordPress radionica / 16.01 (POPUNJENO)

WordPress radionica / 16.01 (POPUNJENO)
09.01.
2020.

Zahvaljujući suradnji s Googlom i Algebrom, ali i samoborskim Klubom poduzetnica, pozivamo vas na još jednu interaktivnu radionicu "Google Digitalna garaža" na kojoj ćete imati priliku otkriti tajne iz svijeta online marketinga i steći nove vještine za digitalni svijet.

Dragi naši,

Zahvaljujući suradnji s Googlom i Algebrom, ali i samoborskim Klubom poduzetnica, pozivamo vas na još jednu interaktivnu radionicu "Google Digitalna garaža" na kojoj ćete imati priliku otkriti tajne iz svijeta online marketinga i steći nove vještine za digitalni svijet.

I ovog puta tema je WordPress i nakon uvodne radionice krećemo s prvom radionicom u ovom ciklusu radionica.

❗️ NAPOMENA ❗️
Vrlo je poželjno ponijeti vlastito računalo💻 sa instaliranim WordPressom, ali ako nemate instaliran WordPress, ne očajavajte, svejedno je moguće pratiti radionicu 😋

ŠTO JE WORDPRESS?
WordPress nije samo sustav za upravljanje sadržajem već predstavlja platformu za izradu modernih web-aplikacija i stranica. Iako sam sustav dolazi s bogatim osnovnim funkcijama, jedna od najvećih prednosti sustava je mogućnost modularnog proširivanja osnovnih funkcija i to pomoću više od 45.000 dodataka.

ŠTO ĆETE SVE NAUČITI NA RADIONICI?
Što je CMS (content management system) i kako funkcionira?
Što je domena, server, browser, i ostalo?
Što je HTML a što CSS i ako to funkcionira u praksi?

Sve to naučit ćete uz dobre i loše primjere iz prakse..

Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve sudionike.
Prijaviti se možete u FB inbox Bunkera ili na adresu e-pošte: krzuzic@samobor.hr, a prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta.


VIŠE O PROJEKTU "DIGITALNA GARAŽA"
Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima. U sklopu inicijative održavaju se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske koje vode stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.Kako su se radionice do sada održavale isključivo za članice HGK, odlučili smo proširiti suradnju te uključiti neprofitne organizacije, klubove i njihove članove u edukaciju.

VIŠE O PREDAVAČU
Krešimir je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos čije su glavne djelatnosti optimizacija web sjedišta za tražilice (SEO), oglašavanje na Internetu (SEM) te kreiranje i vođenje marketinških kampanja na društvenim mrežama.

Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske. Trenutno radi u Algebri kao rukovoditelj poslovnog područja za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetsko oglašavanje“.

Jedan je od voditelja projekta „Google digitalna garaža“. Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama. Na projektu Digitalna garaža sudjeluje od ožujka 2017. godine kao predavač, Google Digitizer i voditelj predavačkog tima.

VIŠE O KLUBU PODUZETNICA SAMOBOR
Klub poduzetnica Samobor osnovan je sa svrhom umrežavanja poduzetnica (i poduzetnika) te jačanja lokalnog poduzetništva. U svom edukacijskom dijelu, KPS se drži načela da sve radionice budu po principu Tips&Tricks te da poduzetnicima u što kraćem vremenu omogući što više praktičnih informacija i primijenjivih znanja. Tako vam i ovog puta, u suradnji sa Bunkerom i Google digitalnom garažom donosi zanimljivu i traženu radionicu izrade Wordpress stranica.