T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Manifestacije

42. Večernjakova biciklijada

Bogat program na Vugrinščaku

Popularna 42. Večernjakova biciklijada ove će godine biti održana u Samoboru 15. lipnja na Vugrinščaku. Duljina rute je 21 kilometar, starta se u 10 sati s Trga dr. Franje Tuđmana u Zagrebu, a po dolasku na ŠRC Vugrinščak sudionike biciklijade i sve posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program za sve generacije.

Prije samog starta, bicikliste će zagrijati Renata Sopek. Karavana će voziti preko Ilice, Aleje Bologne i Škorpikove pa Samoborskom cestom prema Samoboru te do Sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak.

Uz bogatu gastro ponudu i osvježavajuće napitke okupljeni će moći uživati u pub - kvizu, radionicama slikanja uz vinske kapljice, društvenim igrama velikog formata, odbojci na pijesku, stolnom tenisu te besplatnom kupanju u bazenu na Vugrinščaku. Na dan biciklijade organizirano je i javno gledanje utakmice reprezentacija Hrvatske i Španjolske u sklopu Europskog prvenstva, tako da će sportski doživljaj na Vugrinščaku biti potpun. Atmosferu će od 17 sati zagrijati Zaprešić Boysi, nakon kojih od 21 sat slijedi nastup grupe Elemental.

„Samoborci su izuzetno sretni što se Večernjakova biciklijada prije tri godine vratila u Samobor, a potvrda tome je velika posjećenost. Ova manifestacija, koja promovira zdrav život i potiče obiteljsko druženje, idealan je spoj rekreacije i zabave za sve generacije. Pozivam sve ljubitelje bicikliranja da nam se pridruže ove godine u još većem broju te da s obitelji i prijateljima uživaju u cjelodnevnom druženju u prekrasnom prirodnom okruženju" – istaknula je gradonačelnica Petra Škrobot na konferenciji za medije u Zagrebu tijekom koje je najavljena 42. Večernjakova biciklijada.

 

Fotografija: Boris Ščitar/ PIXSELL

Objavljeno: 12.06.2024.