T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Manifestacije

Advent u Samoboru

Čarobna zimska priča

Advent u Samoboru

Ovo je za mnoge najljepše doba godine, a Samobor po prvi put priprema bogat adventski program i neke od najčarobnijih trenutaka, s tisućama svjetlucavih lampica, poput beskrajnih čudesnih zvijezda. Između raskošno ukrašenih ulica, prolaza i trgova, a u samom srcu našeg grada smjestit će se jedinstveno božićno klizalište koje će predstojećih dana biti ispunjeno osmjesima i radošću, a adventska pozornica u blizini ugostit će mnoge umjetnike.

Tako ćete 27. studenog 2021. godine, na otvorenju Adventa moći uživati u koncertu Giuliana, a u sljedećih šest tjedana nastupit će brojni glazbenici.

Advent u Samoboru ove godine je uistinu posebna, čarobna zimska priča s romantičnom atmosferom koja će vladati cijelim gradom. Koncerti, predstave i ostali umjetnički programi unijet će blagdanski duh, a bit će i skrivenih mjesta u ovom bajkovitom gradu s postavljenim imelama, tako da ih zaljubljeni mogu potražiti. Nekoliko osmišljenih božićnih foto kutaka mnogi će željeti zabilježiti za uspomenu, a moguće je susresti vilenjake i dobre vile, ali samo ako se potrudite gledati otvorenog srca, baš poput djece na koju su domaćini posebno mislili.

„Oduvijek vjerujem da je Samobor grad pun neiskorištenih potencijala. U kampanji sam naglašavala kako ću fokus staviti na razvoj turizma, turističkih manifestacija te bolje pozicioniranje Samobora općenito. Upravo realizacija prvog proširenog koncepta Adventa u Samoboru i to na novim lokacijama pokazuje smjer u kojem želimo ići. Posjetite nas i uživajte u najradosnijem Adventu“, poručila je gradonačelnica Škrobot najavljujući nadolazeći Advent koji će Samobor staviti na mapu obaveznih destinacija u ovo slavljeničko vrijeme.

Gurmane će privući ugostiteljske kućice gdje će pronaći sve sezonske okuse i užitke zahvaljujući bogatom izboru ukusne hrane i slatkih zalogaja. Zagrijte se šalicom tople čokolade ili aromatičnog kuhanog vina i u ugodnom društvu provedite nezaboravne trenutke Adventa u Samoboru.

Cijeli raspored događanja pratite iz dana u dan ovdje i na službenoj Facebook stranici.

Objavljeno: 24.11.2021.