T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Bazeni na Vugrinščaku otvoreni za kupače

Bazeni će raditi sve do 2. rujna, a Ljetni sportko do 31. kolovoza

Bazeni na Vugrinščaka službeno su otvoreni u petak, 27. srpnja, kada su se u bazenu osvježili prvi učenici. Naravno, prvi kupači su s veseljem dočekali otvorenje, jer prvi dan je kupanje za sve bilo besplatno.

Od ponedjeljka, 30. srpnja, svaki radni dan u terminu od 10 do 14 sati odvijat će se redovni program Ljetnog sportka u organizaciji samoborskog Školskog sportskog saveza. Program je besplatan za učenike osnovnih i srednjih škola, koji se prilikom prvog dolaska moraju fotografirati za izradu iskaznice i donijeti potpisanu izjavu roditelja ili zakonskog zastupnika.

Ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Samobor Vladimir Čerkez na otvorenju istaknuo je ovogodišnju novost, a ta je da od 15 do 19 i 30 sati učenici osnovnih i srednjih škola, također uz predočenje iskaznice, mogu besplatno biti na bazenu. Prijepodne je, dakle, rezervirano za Ljetni sportko i građani tada ne mogu na bazen. Od 14 do 15 sati predviđeno je vrijeme za čišćenje bazena i mijenjanje vode, a od 15 do 19 i 30 bazen je otvoren za sve građane. Na prostoru bazena dežuraju učenici i studenti koji paze da sve prođe u redu, ali djeca mlađa od 7 godina moraju imati pratnju odrasle osobe. Cijena kupališne ulaznice za sve građane je 20 kuna i radnim danom i vikendom, a kupanje za građane subotom, nedjeljom i blagdanima bit će od 10 do 19 i 30 sati.

Što se tiče dodatnih sadržaja, ravnatelj Čerkez navodi da će tu i dalje biti ugostiteljski dio objekta, a on će vršiti prodaju pića, hrane i sladoleda. Ravnatelj JU Sportski objekti Samobor je naglasio kako su djelatnici ustanove i samoborske gradske uprave učinili maksimalne napore da se od preuzimanja prostor dovede u stanje za normalno funkcioniranje i ishode sve dozvole.

Objavljeno: 27.07.2018.