T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Besplatno parkiranje na Dan grada

Privremena regulacija prometa u užem središtu 21. i 22. listopada 2023.

Besplatno parkiranje na Dan grada

Povodom obilježavanja Dana grada Samobora, u subotu 21. listopada 2023. godine, parkiranje u Samoboru neće se naplaćivati, osim na sajmištu. 


Zbog održavanja svečanog programa i manifestacija povodom proslave Dana grada bit će na snazi privremena regulacija prometa u užem gradskom središtu, u subotu 21. te nedjelju 22. listopada 2023. godine.

Tako će u subotu 21. listopada 2023. od 9:30 do 10:00 sati za sav promet biti zatvoren Trg kralja Tomislava od raskrižja sa Šmidhenovom do raskrižja s Perkovčevom, Perkovčeva od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava, Perkovčeva od raskrižja sa Zagrebačkom do Trga kralja Tomislava, zatim Mlinska ulica od raskrižja s Perkovčevom do Kompareove ulice, ulica Svete Ane od Trga kralja Tomislava do ulice Franza Liszta, Jurjevska ulica te Ulica Ferka Ivanščaka.

U subotu 21. listopada od 18:00 do 23:00 sata za sav promet bit će zatvoren Trg kralja Tomislava od raskrižja sa Šmidhenovom do raskrižja s Perkovčevom, Perkovčeva od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava ulica Svete Ane od Trga kralja Tomislava do ulice Franza Liszta te Jurjevska ulica.

U nedjelju 22. listopada od 10:00 do 13:00 sati i od 16:00 do 19:00 sati za promet se zatvaraju: Trg kralja Tomislava, od raskrižja sa Šmidhenovom do raskrižja s Perkovčevom ulicom, Perkovčeva od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava, ulica Svete Ane od Trga kralja Tomislava do ulice Franza Liszta te Jurjevska ulica.

U subotu 21. listopada parkiralište u Kompareovoj ulici iza kina bit će zatvoreno za parkiranje u vremenskom razdoblju od 6 do 17 sati pa molimo građane da u noći s petka 20. listopada na subotu 21. listopada ne ostavljaju svoja vozila na parkiralištu. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Objavljeno: 18.10.2023.