T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Projekti

Budite i vi TOP poduzetnik!

Novi projekt Udruženja obrtnika Samobor

Budite i vi TOP poduzetnik!

Digitalni katalog "TOP poduzetnik" novo je mjesto za sve obrtnike i poduzetnike koji žele više i bolje predstaviti svoje proizvode i usluge. U suradnji s tvrtkom – partnerom VIRO ITS Udruženje obrtnika oformilo je jedinstveni web katalog koji okuplja poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i sve ostale poslovne subjekte koji se žele dodatno promovirati na internetu.

Registracija i prijava je jednostavna putem web obrasca na www.toppoduzetnik.hr, a novi korisnik može unijeti svoje podatke i fotografiju te opisati proizvode i usluge koje nudi. Prijavom u katalog svaki poslovni subjekt povećava svoju vidljivost na internetu i čini svoje poslovanje boljim i dostupnijim.

Osim digitalnog kataloga udruženje je osnovalo i Klub TOP poduzetnika, koji omogućuje njihovo povezivanje i odlična je prilika da predstave svoja poduzeća i stvore nove poslovne prilike. Uz brojne pogodnosti, članovi kluba mogu koristiti prostorne i operativne resurse kluba za ostvarivanje svojih poslovnih interesa.

O radu kluba i učlanjenju svi zainteresirani mogu se informirati u Udruženju obrtnika Samobor, na tel.: 01/3360 – 129 ili mailom na uo.samobor@hok.hr.

Objavljeno: 10.12.2019.