T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Gradonačelnica

Čestitka gradonačelnice

Gradonačelnica je uputila čestitku povodom Svjetskog dana učitelja

Čestitka gradonačelnice

Poštovani,

danas, na Svjetski dan učitelja, velika mi je čast uputiti iskrenu čestitku svim našim samoborskim učiteljima, profesorima, odgajateljima i pedagoškim djelatnicima s velikom vjerom da ćete i u budućnosti s jednakom dozom entuzijazma, ljubavi i strpljenja odgajati i obrazovati našu djecu i mlade. One koji su budućnost našeg grada.


Iskoristila bih ovaj dan i da ukažem na činjenicu da rad učitelja i nastavnika mora biti vrednovan kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj cjelokupne zajednice, te da se kao takav i primjereno mora cijeniti. Vi ste oni koji neumorno rade kako bi naši najmlađi izrasli u dobre i kvalitetne ljude. Naša djeca su zaista budućnost, a upravo od vas dobivaju osnovne vrijednosti i grade temelje na kojima će stvarati bolje sutra. Pomozimo im svi da kroz djetinjstvo koračaju otvorenog uma, da ostanu znatiželjni i da propitkuju svijet koji ih okružuje.

Budite ponosni na zvanje koje ste izabrali i s jednakom dozom strpljenja i kreativnosti nastavite raditi na dobrobit Samobora i sve naše djece i mladih koji će nas jednog dana zamijeniti.

Još jednom primite moje čestitke!

 

GRADONAČELNICA

dr.sc. Petra Škrobot

Objavljeno: 05.10.2023.