T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Grad Samobor stipendira učenike i studente

Objavljen natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Grad Samobor stipendira učenike i studente

I u ovoj godini Grad Samobor stipendirat će učenike i studente te mlade glazbenike. Natječaj je otvoren 12., a traje do 26. listopada do kad se zaprimaju prijave kandidata.

U odnosu na prošlu godinu došlo je do povećanja broja stipendija za učenike temeljem socio-ekonomskog statusa s 30 na 45. Također, ove godine uvedena je i novost podnošenja prijava na natječaj putem elektroničke pošte. (stipendije@samobor.hr)

Kandidati mogu predati molbu za više vrsta stipendija, ukoliko to naznače na prijavnici budući da je raspisan jedinstven natječaj. Na taj način omogućit će se da kandidati ostvare pravo po osnovi na kojoj mogu postići najveći broj bodova.

Za školsku/akademsku godinu 2020./2021. dodijelit će se najviše 10 stipendija za učenike po kriteriju izvrsnosti, 15 stipendija za studente po kriteriju izvrsnosti, 3 stipendije za učenike mlade glazbenike, 2 stipendije za studente mlade glazbenike, 45 stipendija za učenike temeljem socio-ekonomskog statusa te 18 stipendija za studente temeljem socio-ekonomskog statusa.

Iznos stipendije utvrđuje se za učenike i učenike mlade glazbenike temeljem kriterija izvrsnosti 600,00 kn mjesečno, za studente i studente mlade glazbenike 1.000,00 kn mjesečno, za učenike temeljem kriterija socio-ekonomskog statusa 600,00 kn mjesečno, za studente temeljem kriterija socio-ekonomskog statusa 1.000,00 kn mjesečno.

Svu dokumentaciju i uvjete možete pronaći u privitku.

Prijave za dodjelu stipendija, sa svom traženom dokumentacijom, predaju se, ponavljamo, do 26. listopada u zatvorenim omotnicama, u Urudžbenom zapisniku Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, Samobor, soba 2 ili šalju preporučeno poštom na adresu: Grad Samobor, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Samobor, Trg kralja Tomislava 5, a preporuka je da kandidati zbog epidemiološke situacije sve upite i nejasnoće upućuju putem telefona ili elektroničke pošte te da iskoriste mogućost prijave na natječaj dostavom prijavnice i dokazne dokumentacije na e-mail adresu: stipendije@samobor.hr.

Objavljeno: 12.10.2020.