Grad Samobor

Građani

Izdavanje propusnica

Izdavanje propusnica
24.03.
2020.

Ovdje možete preuzeti Zahtjev za izdavanje propusnice

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23. ožujka 2020., zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta, odnosno stalnog boravka.

Građanima koji trebaju medicinsku skrb propusnicu mogu dobiti od izabranog liječnika obiteljske medicine.

Građanima koji iz vitalnih obiteljskih razloga (briga o djeci i starijima izvan mjesta prebivališta) putuju u drugo mjesto propusnice će se izdavati e-mailom,odnosno u iznimnim situacijama kada građani nemaju pristup internetu, na porti Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, Samobor, svakog radnog dana u vremenu od 09:00 do 11:00 sati.

"Molimo da Zahtjev koji možete preuzeti u privitku ispunite i pošaljete na e-mail: stozercz@samobor.hr, kako bismo ubrzali proces izadavanja propusnica.", poručili su iz Stožera civilne zaštite Grada Samobora. 

Ukoliko osobno dolazite po propusnicu, molimo da unaprijed pripremite osobne podatke i OIB tražitelja, dokaze o navedenom razlogu odlaska iz mjesta prebivališta (npr. osobna iskaznica djeteta ili starije osobe izvan mjesta prebivališta) te potpisanu izjavu kojom se potvrđuje istinitost podataka.

Još jednom apeliramo na sve građane da propusnice traže putem navednog e-maila te izađu u susret starijim članovima obitelji i susjedima koji nemaju pristup internetu, a kako bismo maksimalno smanjili međuljudski kontakt i učinili sve što možemo kako bismo sveli rizik širenja zaraze na minimum.