T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Izmjene i dopune voznog reda

Novi privremeni vozni red

Izmjene i dopune voznog reda

S obzirom na mnogobrojne upite, predstavnici gradske uprave Grada Samobora i Stožera civilne zaštite grada Samobora održali su jutros još jedan sastanak s prijevoznicima. Uvidjevši opravdanost zahtjeva pojedinih mjesnih odbora, dogovorili su izmjene i dopune privremenog voznog reda.

Linije Samobor – Hrastina – Domaslovec – Podsused – Samobor, Samobor – Bregana – Grdanjci – Samobor, Samobor – Bobovica – Otok – Medsave – Celine – Gradna – Samobor, Samobor – Rude – Braslovje – Samobor i Samobor – Lipovec – Samobor ostaju nepromijenjene u odnosu na jučerašnji dogovor.

Linija Samobor – Kladje – Galgovo – Samobor izmijenjena je i prometovat će trasom Samobor – Kladje – Terihaji – Galgovo – Kladje – Samobor a uvodi se i nova, sedma linija Samobor – Slani dol – Dubrava - Otruševac - Jazbina – Samobor.

Kako je zamjenik gradonačelnika grada Samobora Željko Stanec još jučer pojasnio javnosti, riječ je o privremenom voznom redu koji je podložan izmjenama, stoga su one opravdane uzete u obzir i postignut je novi dogovor. Mole se građani da u ovim trenucima pandemije svi zajedno slušamo daljnje upute i mjere Vlade i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i pokažemo razumijevanje jer se zaista radi maksimum u zadanim okvirima.

Važno je napomenuti kako je za sve zdravstvene djelatnike i pripadnike policije, vojske i vatrogasaca na snazi uz novi vozni red i dosadašnji koji je uveo Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, odnosno polasci u 05:20 i 17:20 iz Samobora i dalje će prometovati, ali isključivo za navedene grupe građana.

Novi vozni red možete preuzeti u privitku. Više možete saznati ovdje

Objavljeno: 25.04.2020.

Dokumenti za preuzimanje