T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Javna rasprava

Javna rasprava o Prijedlogu III. točkastih izmjena i dopuna PPUGS

Javna rasprava

Javna rasprava o Prijedlogu III. točkastih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Samobora, održat će se od 12. do 29. studenog 2021. godine.

Prijedlog III. točkastih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Samobora bit će izložen na javni uvid od 12. do 29. studenog 2021. godine, svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka), osim u dane blagdana, od 09,00 – 15,00 sati u prizemlju zgrade Grada Samobora, na Trgu kralja Tomislava 5 u Samoboru.

Elaborat Prijedloga III. točkastih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Samobora bit će objavljen i na mrežnoj stranici Grada Samobora.

Javno izlaganje o Prijedlogu III. točkastih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Samobora, u proceduri javne rasprave, održat će se u srijedu 24. studenog 2021. godine s početkom u 18 sati u velikoj kino dvorani POU Samobor, Trg Matice hrvatske 6, Samobor. Prilikom ulaska na javni uvid u dvoranu samoborskog kina potrebne su Covid potvrde.

Pozivaju se zainteresirane osobe za sudjelovanje u javnoj raspravi te da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe o Prijedlogu III. točkastih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Samobora upišu u Knjigu primjedbi na javnom uvidu ili u zapisnik na javnom izlaganju ili da ih dostave poštom u razdoblju trajanja javne rasprave, zaključno do 25. studenog 2021. godine na adresu nositelja izrade: Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i projekte Europske unije Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, 10430 Samobor.

Objavljeno: 11.11.2021.