T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Manifestacije

Luka Nižetić oduševio publiku

Samobor ovih dana nudi pravi ljetni užitak i odličan provod za cijelu obitelj

Samobor ovih dana nudi pravi ljetni užitak i odličan provod za cijelu obitelj. U prekrasnom parku kod Samoborskog muzeja održava se program 'Ljeto u Samoboru' koji nudi edukativne radionice za djecu, predstave i koncerte u večernjim satima.

Nakon svečanog otvorenja na kojem je koncert održala klapa Šufit i donijela dašak Dalmacije u Samobor, direktno sa splitskih Prokurativa, na samoborsku ljetnu pozornicu sinoć se popeo Luka Nižetić i održao koncert koji je od samog početka krenuo žestokim tempom, a publika ga je nakon 2 sata ispratila velikim pljeskom.

Luka je otpjevao pjesmu sa Splitskog festivala 'Kad se rodiš usred Splita', kao i hitove 'Ae', 'Brutalero', 'Ostani dite'… te oduševio publiku.

Gradonačelnica Samobora, Petra Škrobot, također je zadovoljna novim izdanjem Ljeta u Samoboru: „Ovogodišnje Ljeto u Samoboru bit će uistinu posebno i po rekordnom broju posjetitelja, a koncert Luke Nižetića bio je spektakularan uvod u ono što nam slijedi. Ovog vikenda očekuju se posebni nastupi Stjepana Lacha u petak 8. srpnja, Marka Tolje u subotu, 9. srpnja, a 10. srpnja za fenomenalnu atmosferu u Samoboru zadužen je Matija Cvek, koji je na Adventu u Samoboru održao koncert o kojem se još uvijek priča. Zato ne očekujemo ništa manje od koncerta u nedjelju, a sa zadovoljstvom pozivamo sve naše drage goste da nas posjete ovih dana i uživaju u programu i ugostiteljskoj ponudi našeg Samobora.“

Ljeto u Samoboru projekt je Grada Samobora, Turističke zajednice grada Samobora i gradskih ustanova, kojim svake godine obilježavaju početak ljetne sezone s mnogo zabave, događanja na otvorenom i sadržajem za cijelu obitelj.

Svi koncerti počinju u 21 sat, a ulaz je slobodan. Zbog najavljene kiše predviđeni program za četvrtak, 7. spnja se otkazuje.

Foto: Edin Tuzlak

Objavljeno: 07.07.2022.