T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Najava radova u Starogradskoj ulici!

Umjesto 30. siječnja, radovi počinju 6. veljače

Najava radova u Starogradskoj ulici!

Zbog novonastalih vremenskih okolnosti početak radova na sanaciji kanalizacije u Starogradskoj ulici odgađa se za tjedan dana pa će radovi umjesto 30. siječnja, kako je bilo najavljeno, početi 6. veljače. Planirani zahvat obuhvaća Starogradsku ulicu i dio Ulice Gornji Kraj u ukupnoj dužini od 1084 metra, a radovi će potrajati do 30. svibnja 2023. godine.

Radovi će se izvoditi u dvije faze, od kojih je I. faza od križanja Ulice Ferde Livadića sa Starogradskom ulicom do križanja Starogradske ulice i Ulice Gornji Kraj, dok je II. faza izvođenja radova od križanja Starogradske ulice i Ulice Gornji Kraj do Ulice Gornji Kraj kod kućnog broja 52.

Za vrijeme trajanja radova bit će uspostavljena privremena regulacija prometa kojom će biti zatvoren promet za sva vozila osim vozila stanara i dostave gospodarskih subjekata. Obilazni pravac iz smjera centra bit će preko Ulice Josipa Jelačića, Otruševec Samoborski, Ulica Ludvić te Ulica Gornji Kraj.

Navedenom trasom prometovat će i linije javnog gradskog prijevoza. Više:https://bit.ly/3wWdWRn

Obavještavaju se građani da se pridržavaju prometne signalizacije za vrijeme privremene regulacije prometa te se mole za strpljenje i razumijevanje.

Za sva dodatna pitanja i sugestije moguće je kontaktirati broj 01/3378-115.

Kanalizacija u Starogradskoj ulici i dijelu ulice Gornji kraj, oštećena uslijed potresa u prosincu 2020. godine, bit će sanirana bespovratnim sredstvima iz Fonda solidarnosti Europske unije koja je ostvarilo Trgovačko društvo Odvodnja Samobor u suradnji s Gradom Samoborom.

Objavljeno: 25.01.2023.