T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Radovi

Obavijest o radovima!

Radovi u Ulici kralja Krešimira IV te ulicama Jelenščak i Podgaj

Obavijest o radovima!

U srijedu, 24. siječnja počinju radovi na izvanrednom održavanju ulica Jelenščak i Podgaj u Gradskoj četvrti Cvjetno naselje - Perivoj. Radove će izvoditi obrt za građevinarstvo i prijevoz Vrančić dok će uslugu stručnog nazora vršiti Geofund d.o.o.. Za vrijeme trajanja radova bit će uspostavljena privremena regulacija prometa kojom će biti zatvoren promet za sva vozila od 7 do 17 sati i to u Ulici Jelenščak (od početka te ulice pa do početka ulice Gaj), zatim u Ulici Gaj te Ulici Podgaj. Sukladno dinamici izvođenja radova, postojat će mogućnost privremenog propuštanja vozila stanara.

Podsjećamo da su u tijeku radovi na izvanrednom održavanju Ulice kralja Krešimira IV u Samoboru pa je na snazi  privremena regulacija prometa. Za vrijeme izvođenja radova Ulica kralja Krešimira IV za promet je zatvorena, od Hrastinske ceste do Ulice Eugena Kumićića, a obilazno se prometuje Ulicom Eugena Kumičića – Kolodvorskom ulicom - Hrastinskom cestom. Navedenom trasom prometuju i linije javnog gradskog prijevoza.

Molimo građane za strpljenje i razumijevanje te da se pridržavaju prometne signalizacije za vrijeme trajanja privremene regulacije prometa.

Objavljeno: 22.01.2024.