T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Osnove zelene gradnje na Meet-upu u Malom Tehnopolisu Samobor

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto

Osnove zelene gradnje na Meet-upu u Malom Tehnopolisu Samobor

Poduzetnički centar Samobor najavljuje nadolazeći Meet-up o zelenoj gradnji, koji će se održati u srijedu, 24. travnja 2024. u Malom Tehnopolisu Samobor, s početkom u 18 sati.

Ovaj događaj je namijenjen investitorima u području malog i srednjeg poduzetništva, javnim službenicima zaduženim za urbanizam i prostorno planiranje, osobama povezanim s građevinskom industrijom, bilo na strani projektiranja ili gradnje, osobama zainteresiranim za za osnove zelene gradnje, arhitektima koji žele projektirati zelene zgrade, inženjerima građevinarstva, inženjerima strojarstva, inženjeri elektrotehnike, geodetima, krajobraznim arhitektima, ekonomistima te zainteresiranim za početničke informacije o zelenim zgradama.

Predavači su stručnjakinje u svom području, Snježana Turalija i Tatjana Liktar Elez, koje će podijeliti svoja znanja i iskustva o smanjenju troškova kroz prakse zelene gradnje, implikacijama EU taksonomije i najnovijem financiranju održivih tehnologija.

Događaj je besplatan, ali je potrebna registracija. Osigurajte svoje mjesto sada kako biste bili dio ove ključne rasprave o održivom urbanom razvoju.

Za više informacija i registraciju, posjetite web stranicu www.pcsamobor.hr.

Razmijenite ideje s kolegama i produbite svoje razumijevanje prednosti i inovacija zelene arhitekture.

Objavljeno: 22.04.2024.