T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Počela Startup marketing akademija

Osnove brendiranja proizvoda i usluga

Počela Startup marketing akademija

Mali Tehnopolis Samobor bio je domaćin 1. radionice iz ciklusa STARTUP MARKETING AKADEMIJE. Organizator radionice, održane 1. veljače, bio je Poduzetnički centar Samobor.

Radionica na temu "Osnove brendiranja proizvoda i usluga" bila je besplatna i namijenjena malim poduzetnicima i obrtnicima s ciljem unapređenja njihova poslovanja i stjecanje uvida na marketinške i komunikacijske trendove. Radionicu su vodili Sabina Cvitković koja je doktorand iz brendiranja na Sveučilištu u Ljubljani s više od deset godina iskustva u marketingu i odnosima te Krešimir Sočković, komunikacijski konzultant i trener javnih i medijskih nastupa. Na radionici su obrađene teme o tome što je brand, što sve čini brend, kako imenovati brend, kako su bitne boje u kreiranju brenda, kako segmentirati tržište. Također, u drugom dijelu radionice raspravljalo se o brendiranju na praktičnom primjeru malog obiteljskog hotela Livadić.

Interes za temu brendiranja bio je velik, a sudionici su ocijenili radionicu s visokom ocjenom 5 te naveli da je seminar ispunio očekivanja. Najkorisnijim su istaknuli praktični dio seminara.

Sljedeća radionica s temom "Osobno brendiranje i LinkedIn marketing" održati će se 1. ožujka, no sva su mjesta već popunjena.

Objavljeno: 04.02.2022.