T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Počeo Advent u Samoboru

Samobor zasjao u blagdanskom ruhu

Paljenjem lampica i nastupom Zagrebačkih pahuljica na klizalištu iza samoborskog kina počeo je adventski program u Samoboru. Okupljene je pozdravila gradonačelnica Petra Škrobot i svima poželjela da uživaju u bogatom programu i blagdanskoj čaroliji u Samoboru.

Otvorenje klizališta privuklo je mnogobojne građane, posebice djecu koja su u besplatnom klizanju uživala do 22 sata, a za zabavu se, uz mogućnost oslikavanja lica, pobrinuo i klaun Balonko.

Klizalište, prostranije nego lani, otvoreno je svakodnevno od 10 do 22 sata, a ulaznica se plaća 15 kuna, dok je najam klizaljki 10 kuna.

Glazbeni program Adventa u Samoboru otvorio je Matija Cvek koji je oduševio brojnu publiku okupljenu na Trgu Matice hrvatske.

U nedjelju 27. studenog u kupoli na Trgu Matice hrvatske od 16 sati nastupa Klapa Dišpet, a na klizalištu na velikom ekranu od 17 sati moći će se pratiti nastup naše reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Ostale dane adventa u Samoboru će nastupiti Grupa Pavel, The Sway Band, Vesna Pisarović, Mirko Švenda Žiga, Jacques Houdek, Barbara Munjas, Roko Vušković, Night Express i Koala.

U čarobnoj blagdanskoj atmosferi koju dočaravaju brojne lampice i ukrasi s nekoliko kutaka za fotografiranje, kao i ugostiteljskoj ponudi te kupnji suvenira, prigodnih darova, nakita i raznih rukotvorina, građani i posjetitelji Samobora moći će uživati, sve do 8. siječnja 2023. godine.

Objavljeno: 27.11.2022.

Dokumenti za preuzimanje