T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Počela sezona kupanja

U subotu 15. lipnja s radom su počeli bazeni na Vugrinščaku

Građani Samobora i ovog ljeta osvježenje mogu potražiti na bazenima na Vugrinščaku, jednom od omiljenih ljetnih odredišta u Samoboru. Sezona kupanja počela je s Večernjakovom biciklijadom u subotu 15. lipnja od 10 sati, uz slobodan ulaz. Radno vrijeme bazena je od ponedjeljka do nedjelje od 10 do 20 sati, s time da se u jutarnjim satima od 7 do 9 sati održava rekreativno plivanje. Cijena ulaznice radnim danima je 3 eura, vikendom i praznicima 4 eura, a rekreativno plivanje plaća se 2 eura. Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz uz obaveznu pratnju odrasle osobe.

Osnovnoškolci mogu uživati u besplatnom kupanju u sklopu programa „Ljetni sportko“ od 24. lipnja, radnim danima u vremenu od 10 do 14 sati. Nakon toga, bazeni će radnim danima biti otvoreni za građane od 15 do 20 sati, a djeca u dobi od 7 do 14 godina za kupanje vikendom će izdvojiti 2 eura.

Ove godine, ŠRC Vugrinščak donosi nekoliko noviteta koji će dodatno unaprijediti boravak na bazenima. Postavljena je nova pergola koja pruža zaštitu od sunca, što je idealno za one koji žele uživati u hladu između plivanja. Sanirana je klorna stanica, što osigurava još veću kvalitetu vode u bazenu. Također, izveden je dio zaštitne ograde te je rekonstruiran nogoper.

Na Vugrinščaku se može uživati i u odbojci na pijesku, a sat vremena korištenja terena naplaćuje se 10 eura. 

Objavljeno: 15.06.2024.