T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Poziv na Javnu raspravu za II. ciljane izmjene i dopune PPUGS

Javna rasprava će se održati od 27. siječnja do 11. veljače 2022. godine

Poziv na Javnu raspravu za II. ciljane izmjene i dopune PPUGS

Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i projekte Europske unije poziva na Javnu raspravu o Prijedlogu II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora. Javna rasprava će se održati od 27. siječnja do 11. veljače 2022. godine.

Prijedlog II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora bit će izložen na javni uvid od 27. siječnja do 11. veljače 2022. godine, svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka), osim u dane blagdana, od 09:00 – 15:00 sati u prizemlju zgrade Grada Samobora, na Trgu kralja Tomislava 5 u Samoboru.

Elaborat Prijedloga II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora bit će objavljen i na službenoj mrežnoj stranici Grada Samobora.
 
Javno izlaganje o Prijedlogu II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora, u proceduri javne rasprave, održat će se u četvrtak 10. veljače 2022. godine s početkom u 17:30 sati u dvorani POP UP Kina na Autobusnom kolodvoru u Samoboru, 151. samoborske brigade HV 1.

Pozivaju se zainteresirane osobe za sudjelovanje u javnoj raspravi te da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe o Prijedlogu II. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Samobora upišu u Knjigu primjedbi na javnom uvidu, u zapisnik na javnom izlaganju ili da ih dostave poštom u razdoblju trajanja javne rasprave, zaključno do 11. veljače 2022. godine na adresu nositelja izrade: Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i projekte Europske unije Grada Samobora, Trg kralja Tomislava 5, 10430 Samobor.

Svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći ovdje
 

Objavljeno: 26.01.2022.