T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Projekti i udruge

Poziv organizacijama civilnog društva

Raspisan Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava organizacijama civilnog društva

Poziv organizacijama civilnog društva

Grad Samobor raspisao je Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava organizacijama civilnog društva iz područja kulture, socijalne skrbi i zdravstva te vjerskim zajednicama za 2021. godinu.

Ovim putem pozivaju se organizacije civilnog društva koje su programski usmjerene na rad u području kulture, socijalne skrbi, zdravstva, neformalnog obrazovanja djece i mladih, skrbi o umirovljenicima te skrbi o osobama s invaliditetom kao i vjerske zajednice da se prijave za financijsku podršku programima/projektima koji doprinose razvoju navedenih područja i/ili za podršku institucionalnom i organizacijskom razvoju organizacija.

Ukupno planirana vrijednost Javnog natječaja je 2.490.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga programa/projekata je 30 dana, od 22. siječnja do 21. veljače 2021. godine.

Prijedlozi programa/projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na internet stranici Grada Samobora. Razmatrat će se samo programi/projekti koji su pravodobno prijavljeni te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete ovog Javnog natječaja.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adrese elektronske pošte: domagoj.pus@samobor.hr (za projekte u kulturnim djelatnostima te za prijave vjerskih zajednica silvio.ivan.zugaj@samobor.hr (za projekte iz socijalne skrbi i zdravstva).

Objavljeno: 22.01.2021.