T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Projekti

Poziv umjetnicima

U tijeku je javni poziv za izradu 3D statue žene poduzetnice

Poziv umjetnicima

Poduzetnički centar Samobor  je 16. rujna 2022. godine objavio Javni poziv za idejno rješenje – 3D model izgleda statue (kipa, skulpture) žene poduzetnice u sklopu projekta #ŽENA PODUZETNICA koji je usmjeren na promicanje svijesti i dijaloga o pitanjima ravnopravnosti žena u smislu gospodarskog i društvenog razvoja.

Predloženi projekt razvija se na inicijativu korisnika inkubatora Malog Tehnopolisa Samobor i usmjeren je na promicanje svijesti i dijaloga o pitanjima ravnopravnosti žena u smislu gospodarskog i društvenog razvoja. To će se postići promoviranjem žene poduzetnice s 3D ispisom kipa ŽENE PODUZETNICE te organizacijom tribine.

3D ispisani kip žene poduzetnice služit će za promoviranje ženskog poduzetništva a bit će postavljen na odabranom prostoru objekta Malog Tehnopolisa Samobor, na adresi Ulica Vladka Mačeka 5 i 7.

Pozivamo zainteresirane autore i timove (3D dizajnere, umjetnike 3D modeliranja, dizajnere video igara, specijaliste 3D tehnologija) da prijave svoj 3D model za statuu (kip, skulptura) ŽENE PODUZETNICE. Odabrani rad dobit će nagradu 3.000,00 kn netto.

Rok za primanje prijava je do 15. listopada 2022. do 23 sati na adresu e-pošte: renata@pcsamobor.hr

Svi uvjeti za podnošenje prijava nalaze se na mrežnoj stranici Poduzetničkog centra Samobor www.pcsamobor.hr

Objavljeno: 22.09.2022.