T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Građani

Radionica EU fondovi i AI

Prijavite se na besplatnu radionicu

Poduzetnički centar Samobor organizira radionicu "Primjena umjetne inteligencije u pisanju projekata za EU fondove", koja će se održati u dvorani Malog tehnopolisa u Samoboru, 11. lipnja s početkom u 13 sati.

Cilj radionice je osnaživanja sudionika za korištenje naprednih AI alata u pripremi i realizaciji projekata financiranih iz EU fondova.

Radionica je namijenjena projektnim menadžerima, konzultantima, lokalnim vlastima, neprofitnim organizacijama, institucijama te mikro i malim poduzetnicima.

Voditeljica radionice bit će profesorica Mirjana Pejić Bach, stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom u području umjetne inteligencije.

Poseban segment radionice je predstavljanje uspješnog primjera korištenja umjetne inteligencije u vidu digitalnog asistenta na web stranici Malog tehnopolisa Samobor, koju je razvila tvrtka Street Propaganda

Broj mjesta je ograničen, stoga vas pozivamo da rezervirate svoje mjesto što prije putem prijavnog obrasca na web stranici www.pcsamobor.hr ili slanjem emaila na adresu renata@pcsamobor.hr.

Za dodatne informacije možete se obratiti voditeljici projekata Poduzetničkog centra Samobor Renati Razum na navedenu e-mail adresu.

Objavljeno: 07.06.2024.