T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Gradonačelnica

Radni sastanak

Predstavnici kosovskih općina posjetili Samobor

Predstavnici kosovskih gradova, općina i ministarstava danas su sa predstavnicima Grada Samobora održali radni sastanak.  Pozdravila ih je gradonačelnica, Petra Škrobot koja je istaknula da joj je zadovoljstvo što se Samobor izdvaja kao grad primjer: 

„Ponosna sam što ste odabrali Samobor kao grad koji primjerom dobrih praksi može pomoći u radu vaših lokalnih jedinica. Mislim da ovakve suradnje donose dobro svima i nadam se da ćemo i mi i vi profitirati iz ovog sastanka."

Predsjednik udruge kosovskih općina, Gani Berisha rekao je da se rado vraćaju u Hrvatsku i da je to idealna prilika da se na konkretnim primjerima sa ljudima iz struke upoznaju sa dobrim praksama.

U ime Grada na sastanku su nazočili i Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj i projekte Europske unije, Marinko Džepina i Pročelnik Upravnog odjela za provođenje dokumenata prostornog uređenja i gradnju, Davor Bošković. Predstavnike kosovskih gradova, općina i ministarstava upoznali su sa glavnim izazovima u provedbi prostornih planova, podjelom dužnosti unutar uprave, procesom izrade dokumenata prostornog uređenja i mnogim drugim bitnim temama za razvoj lokalnih zajednica.

Objavljeno: 16.12.2021.