T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Radovi

Radovi u Konšćici

Sanacija klizišta započinje 3. lipnja

U ponedjeljak, 3. lipnja, počinju radovi na sanaciji klizišta u Ulici Konšćica u Konšćici. Završetak radova predviđen je do početka rujna.

Za vrijeme trajanja radova bit će uspostavljena privremena regulacija prometa kojom će biti zatvoren promet za sva vozila (osim vozila stanara) u dijelu Ulice Konšćica od crkve sv. Josipa do „Cvokonje“ od 3. lipnja do kraja srpnja, a od početka kolovoza do kraja kolovoza će se moći prometovati jednim prometnim trakom. Za vrijeme zatvorenog prometa obilazni pravac će biti preko Baltinog Jarka.

Za sva dodatna pitanja i sugestije moguće je kontaktirati broj 01/3378-172.

Mole se građani da se pridržavaju prometne signalizacije za vrijeme privremene regulacije prometa.

Zbog zatvaranja prometa na dijelu ceste Sv. Josip – Konšćica prijevoz na liniji kojom prometuje Autoturist organiziran je na sljedeći način:

Redovna linija Terihaji – Klake – Samobor prometuje kroz Baltin Jarek i to minibus s 20 mjesta, dok će se dodatno kombi vozilo spojiti s redovnom linijom kod Konšćice (Cvokonja), a vozit će na relaciji: Konšćica (Cvokonja) – Sveti Martin – Galgovo i obratno.

Vozni red:

Konšćica (Cvokonja)                      Galgovo

07,10                               7,00

12,50                               13,00

14,40                               14,45

15,50                               15,55

19,45                               19,50

20,45                               20,50

Napominjemo kako ovakav raspored vrijedi od ponedjeljka, 3. lipnja.

Samoborček neće voziti kroz Baltin Jarek zbog nemogućnosti autobusa da skrene iz Baltinog Jarka u ulicu Konšćica nego će prometovati redovnom trasom do crkve sv. Josipa, krenuti lijevo prema Galgovu te se spustiti na stanicu kod pošte u Sv. Martinu.

Autobus na liniji kojom prometuje Samoborček neće se zaustavljati na stanicama Konšćica trgovina (Cvokonja) i donja Konšćica.

Privremeni vozni red na linijama 142 Samobor - Klake - Terihaji i 157 Samobor - Sv. Martin - Galgovo na snazi je od 04. lipnja 2024. godine, a možete ga pogledati u nastavku.

Objavljeno: 28.05.2024.