T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Potpore

Raspisan natječaj za gradske stipendije

Ukupno će biti dodijeljene 63 učeničke stipendije i 43 studentske

Raspisan natječaj za gradske stipendije

I u ovoj godini Grad Samobor stipendirat će učenike i studente sa svog područja. Natječaj traje od 24. listopada do 7. studenoga 2022. godine.

Ukupno će biti dodijeljene 63 učeničke stipendije i 43 studentske, a mjesečni iznos stipendija iznosi 800,00 kuna za učenike te 1.200,00 kn za studente.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti isključivo putem aplikacije SOM, a prijave pristigle putem zemaljske i elektroničke pošte neće se razmatrati.

Za prijavu obvezno je ispuniti elektronički obrazac koji se nalazi na poveznici: https://som-natjecaj.eu/authentication/register. Nakon registracije, prijavitelj će biti u mogućnosti pristupiti aplikaciji tj. ispuniti prijavu te priložiti svu traženu dokumentaciju. Podnošenje prijave završava pritiskom na polje „Pošalji obrazac“. Obrazac će zajedno s učitanim prilozima automatski biti zaprimljen te će nakon obrade kandidatu putem elektroničke pošte biti dostavljena obavijest o zaprimanju prijave.

Kandidat može predati prijavu za više vrsta stipendija Grada Samobora ukoliko ispuni prijavni obrazac za različite kategorije stipendija te priloži dokumente tražene po različitim kategorijama stipendija.

Prijaviteljima je omogućena korisnička podrška te se u slučaju tehničkih poteškoća mogu obratiti na podrska@som-system.com, a upute i informacije vezane uz sami natječaj dostupne su putem elektroničke pošte stipendije@samobor.hr i telefona:

za kandidate temeljem kriterija izvrsnosti i kandidate mlade glazbenike - tel. 3378-153

za kandidate temeljem socio-ekonomskog statusa i kandidate kategorizirane sportaše - tel. 3378-134.

Uvjete natječaja i upute za prijavitelje možete pronaći na dnu članka.

Objavljeno: 24.10.2022.