T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Projekti

Seminar o osobnom rastu i promjeni

Najava: NLP - Uvod u Neuro-lingvističko programiranje

Seminar o osobnom rastu i promjeni

Uvodni seminar o NLP-u, Neuro-lingvističkom programiranju održat će se 23. veljače u 18 sati u konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, u Ulici Vladka Mačeka 7.

O seminaru:

Brze i nepredvidive promjene. Neizvjesnost. Nesigurnost. Dvosmislenost. To su obilježja svijeta u kojem živimo.

Kako se nositi s promjenama, različitim ljudima u sve zahtjevnijim situacijama, pozitivno utjecati na ljude i voditi ih, ostvarivati željene ishode?

Osobna i poslovna transformacija postaje nužnost.

NLP nudi znanja, strategije, alate i vještine - kombinaciju teorijskog i znanstvenog, praktičnog i iskustvenog pristupa koja omogućava uspješnu poslovnu i osobnu transformacije svake osobe.

Na uvodnom predavanju upoznati ćete kako NLP alatima i vještinama koristiti jezik i kako komunicirati da biste razumjeli i bili shvaćeni, upravljati i vlastitim stanjima i emocijama i povećati razinu samokontrole, voditi i motivirati timove, kolege i suradnike, graditi odnose razumijevanja i povjerenja te unaprijediti vještine prezentiranja, vođenja sastanaka i pregovaranja. 

Seminar organizira i vodi Snježana Kupres, certificirani trener Neuro-lingvističkog programiranja i NLP Coach s dugogodišnjim iskustvom u direktnoj prodaji i medijator.

Seminar je besplatan za polaznike, a traje 90 minuta.

Prijave su obavezne na e - mail adresu: snjezana@metanoia.hr

Objavljeno: 18.02.2021.