T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Predavanja i radionice

Škola za šefice

Poduzetnički centar Samobor organizira prvi u nizu edukativnih seminara

Škola za šefice

Poduzetnički centar Samobor pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje Grada Samobora i Zagrebačke županije, organizira poslovne edukacije namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, djelatnicima i građanima grada Samobora. Partner projekta je i Udruženje obrtnika Samobora. 

U utorak, 6.veljače 2018. godine, od 16.00 do 19.00 sati održava se prvi seminar u organizaciji Poduzetničkog centra Samobor, u Gradskoj vijećnici Grada Samobora. Prvu će u nizu edukativnih radionica i seminara, naziva "Škola za šefice" održati gospođa Elvira Mlivić Budeš, poduzetnica i konzultantica. Seminar je namijenjen svim ženama koje žele biti šefice svog života i karijere.

Neke od tema koje će obilježiti prvi seminar su; kako ojačati osobnu moć, kako uspješno postaviti ciljeve, kako započeti promjene, kako prihvatiti neizbježno, ...? Obradit će se i područja uspješne poslovne komunikacije, odgađanja odluka, kvalitetnog upravljanja vremenom, rješavanja teških poslovnih situacija i još mnoge druge. 

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete slanjem prijavnice na fax: 01 3336-832 ili na e-mail adresu: renata@pcsinfo.hr.
Sve dodatne informacije možete saznati na brojevima telefona: 01/3366-832 ili 091/3325-348, kod gospođe Renate Razum. 

Prijavite se kako biste što spremnije odgovorile na izazove tržišta i učinile svoje tvrtke uspješnijima i prepoznatljivijima na tržištu. 


 

Objavljeno: 31.01.2018.