T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Gradonačelnica

Sretan Dan grada Samobora!

Čestitka gradonačelnice Petre Škrobot povodom 780. godišnjice grada Samobora

Sretan Dan grada Samobora!

Drage Samoborke i Samoborci, svi sugrađani, 

od srca vam čestitam Dan grada Samobora!

Na 780. rođendan grada Samobora s ponosom možemo reći da baštinimo dugu i bogatu gotovo osmostoljetnu tradiciju. No, to nas obvezuje da nastavimo dalje raditi na boljitku za sve nas kao i nadolazeće generacije.

Samobor je jedan od najugodnijih i najboljih gradova za život i poslovanje. Titule laskaju, ali i obvezuju i zato ćemo se i dalje truditi da Samobor svojim građanima osigura uvjete za kvalitetan život i poslovanje.

To nastojimo ostvariti nizom mjera i aktivnosti, uz promišljeno raspolaganje proračunskim novcem i maksimalnim korištenjem sredstava iz europskih fondova.

Iza nas su brojni realizirani projekti, a isto tako pripremamo mnoge koji će biti na ponos svima nama. 

Grad čine ljudi i zato hvala svim sugrađanima što svakodnevno doprinose razvoju našeg grada, svatko na sebi svojstven način.

Hvala svakom pojedincu, udruzi, ustanovi , svima koji čine dobro za ovaj grad!

Samoborci su nebrojeno puta pokazali da imaju veliko srce, a to se potvrdilo i tijekom ovogodišnje proslave Dana grada, jer obilježila ga je humanitarna akcija naše desetogodišnje sugrađanke Eme Dujmović. 

Ono najmanje što Grad može učiniti kao znak zahvale istaknutim pojedincima, društvima, poduzetnicima i entuzijastima, jest dodijeliti javna priznanja.

Čestitam svim ovogodišnjim laureatima i zahvaljujem na njihovom velikom doprinosu.Neka nam nagrađeni budu primjer, a njihova djela poticaj. 

S jasnom vizijom, kvalitetno postavljenim ciljevima i iskrenom željom za boljitak, nastavljamo graditi Samobor onakav kakav naši građani zaslužuju. NAJBOLJI! 

Sretan vam Dan grada Samobora!

Objavljeno: 15.10.2022.