T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Potpore

Stipendije za učenike i studente

Prijavite se

Stipendije za učenike i studente

I u ovoj godini Grad Samobor stipendirat će učenike i studente sa svog područja. Natječaj traje od 16. listopada do 30. listopada 2023. godine.

Ukupno će biti dodijeljeno 68 učeničkih stipendija i 47 studentskih, a mjesečni iznos stipendija iznosi 110,00 eura za učenike te 160,00 eura za studente.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti isključivo putem aplikacije SOM, a prijave pristigle putem zemaljske i elektroničke pošte neće se razmatrati.

Za prijavu obvezno je ispuniti elektronički obrazac:

  • za registraciju novih korisnika - https://som-natjecaj.eu/authentication/register. Nakon registracije, prijavitelj će biti u mogućnosti pristupiti aplikaciji tj. ispuniti prijavu te priložiti svu traženu dokumentaciju. Podnošenje prijave završava pritiskom na polje „Pošalji obrazac“. Obrazac će zajedno s učitanim prilozima automatski biti zaprimljen te će nakon obrade kandidatu putem elektroničke pošte biti dostavljena obavijest o zaprimanju prijave.
  • za prijavu postojećih korisnika - https://som-natjecaj.eu/authentication/login.

Kandidat može predati prijavu za više vrsta stipendija Grada Samobora ukoliko ispuni prijavni obrazac za različite kategorije stipendija te priloži dokumente tražene po različitim kategorijama stipendija.

Prijaviteljima je omogućena korisnička podrška te se u slučaju tehničkih poteškoća mogu obratiti na podrska@som-system.com, a upute i informacije vezane uz sami natječaj dostupne su putem elektroničke pošte stipendije@samobor.hr i telefona:

· za kandidate temeljem kriterija izvrsnosti i kandidate mlade glazbenike - tel. 3378-153

· za kandidate temeljem socio-ekonomskog statusa i kandidate kategorizirane sportaše - tel. 3378-134.

Uvjete natječaja i upute za prijavitelje možete pronaći u privitku.

Objavljeno: 16.10.2023.

Dokumenti za preuzimanje