T T T
Veličina fonta
Disleksija font Veći razmak Označi poveznice
Kontrast Invert Crno/bijelo
Novosti   /   Potpore

Studentima dodijeljene gradske stipendije

Studentima su stipendije dodijeljene temeljem kriterija izvrsnosti, socio – ekonomskog statusa i studentima mladim glazbenicima.

Grad Samobor i ove godine stipendira studente. Ugovore o stipendiranju s Gradom Samoborom studenti su potpisali 7. travnja, u prostorijama POU Samobor. Stipendije su dodijeljene temeljem kriterija izvrsnosti, socio – ekonomskog statusa i studentima mladim glazbenicima, za što je u gradskom proračunu osigurano 480 000 kn, a iznosi mjesečnih stipendija podignuti su s 1000 na 1200 kuna.

-Čestitam svima koji su sukladno uvjetima ostvarili pravo na stipendiju grada Samobora, neka vam to bude dodatna motivacija kako bi sve svoje studentske obveze odrađivali s maksimalnim trudom uz najbolje moguće rezultate kao i do sada. Ove godine krenuli smo s povećanjem broja dodijeljenih stipendija i njihovog iznosa te nam je želja da nam to postane naša tradicija jer smatram kako je najbolje ulaganje u našu mladost i njihovo obrazovanje – poručio je studentima zamjenik gradonačelnice Petar Burić.

Objavljeno: 07.04.2022.